Jotul F 200 voorraadmodel

Jotul F 200 voorraadmodel

Jotul F 200 voorraadmodel

Normale prijs € 2.795,00 Speciale prijs € 2.395,00
SKU
F 200-1
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Jotul F 200 houtkachel eenmalig in de aanbieding

Deze prachtige Noorse houtkachel, de Jotul F 200 is nu als superdeal verkrijgbaar. Deze houtkachel met veel zicht op het vuur is wegens een gewijzigde bestelling DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR uit ons magazijn! Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen zo lang de voorraad strekt dus OP=OP!

Een houtkachel zoals de Jotul F 200 zorgt voor een ware ervaring van sfeer in uw woning. Daarnaast kan het rendement van een houtkachel oplopen tot wel 90%, stukken beter dan het rendement van ca. 15% van een open haard.

Jotul investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Jotul F 200 zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis op een gezellige manier zal verwarmen. De Jotul F 200 heeft naast een bovenaansluiting ook een achteraansluiting, dit maakt hem flexibel en heel geschikt voor iedere situatie. Wel zo gemakkelijk dat de haard zich eenvoudig aan laat passen. Omdat de diepte maar 47.2 cm is kan deze prachtige haard bijna overal terecht. Hij voelt zich snel thuis en zal je graag gaan verwarmen.

Jøtul www.jotul.nl
Echte houtstokers kennen allemaal wel het Noorse merk Jøtul . Jotul produceert al sinds jaar en dag gietijzeren kachels met een stoere, nostalgische uitstraling. Sommige modellen zijn nog steeds zo geliefd dat ze weer opnieuw geproduceerd worden, maar dan nu met een moderne verbrandingstechniek. Het traditionele assortiment wordt aangevuld met een volledig gamma aan moderne kachels met een eigenwijze signatuur. De kachels van Jotul zijn dan ook altijd herkenbaar, kwalitatief degelijk en een lust voor het oog.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jotul F 200 voorraadmodel