Vragen? Bel 06 14 76 85 61

Liever chatten? Wij zijn ook op Whatsapp bereikbaar!

Vragen? Klik op het icoon voor direct contact

Bellen voor houtkachel

Bellen

Houtkachel

Ons gehele assortiment houtkachels vindt u hier! Vrijstaande houtkachels, inzet- en inbouwhaarden en hanghaarden van alle bekende en minder bekende merken. Gebruik de filterfuncties om de juiste houtkachel te selecteren voor uw situatie. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag met het vinden van een houtkachel die bij u past. Neem hiervoor contact met ons op.

Artikelen 1 tot 24 van 57 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 24 van 57 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Houtkachel kopen?

Een moderne houtkachel is perfect voor mensen die willen genieten van de sfeer, geur en vlammenspel van een echt houtvuur, maar toch zuinig willen stoken. Een moderne houtkachel levert namelijk veel meer rendement op dan een open haard (90% versus 15%) De geur en het geluid van echt hout, brandend in uw woonkamer. Samen gezellig voor het vuur kijken naar de warme, bewegende vlammen. Een houtkachel brengt sfeer in ieder huis. Als u zich aangetrokken voelt tot dit traditionele gevoel en deze knusse ambiance, dan is een houtkachel zeer geschikt voor u.


Het kan lastig zijn om te kiezen welk soort houtkachel het best bij u past. Er zijn namelijk vele mogelijkheden, modellen en merken op het gebied van houtkachels. Onderstaand worden de verschillen toegelicht, zodat u kunt zien welk soort houtkachel in uw interieur past.


Soorten houtkachels

Een houtkachel kan op vier manieren geplaatst worden in uw huis. Inbouw, inzet, vrijstaand en hangend zijn de mogelijkheden voor het plaatsen van een houtkachel.

Houtkachel

Goedkope houtkachels

Een houtkachel kan een kostbare aankoop zijn. De prijzen voor de houtkachel kunnen enorm uiteenlopen, waardoor er in iedere prijscategorie wel iets wenselijks te vinden is. Als u benieuwd bent wat het complete plaatje, inclusief rookkanaal en installeer, gaat kosten, dan helpen wij u graag bij het geven van een indicatie. Daarnaast hebben wij altijd een aantal scherpe aanbiedingen waar wellicht net uw droomkachel tussen staat.