Bel 06 14 76 85 61

Voor uw specialist in houtkachels, gashaarden en pelletkachels

Houtkachel

Ons gehele assortiment houtkachels vindt u hier! Vrijstaande houtkachels, inzet- en inbouwhaarden en hanghaarden van alle bekende en minder bekende merken. Gebruik de filterfuncties om de juiste houtkachel te selecteren voor uw situatie. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag met het vinden van een houtkachel die bij u past. Neem hiervoor contact met ons op.

Artikelen 1 tot 24 van 1707 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 1707 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Houtkachel kopen?

De geur en het geluid van echt hout, brandend in uw woonkamer. Samen gezellig voor het vuur kijken naar de warme, bewegende vlammen. Een houtkachel brengt sfeer in ieder huis. Als u zich aangetrokken voelt tot dit traditionele gevoel en deze knusse ambiance, dan is een houtkachel zeer geschikt voor u.


Het kan lastig zijn om te kiezen welk soort houtkachel het best bij u past. Er zijn namelijk vele mogelijkheden, modellen en merken op het gebied van houtkachels. Onderstaand worden de verschillen toegelicht, zodat u kunt zien welk soort houtkachel in uw interieur past.


Soorten houtkachels


Een houtkachel kan op vier manieren geplaatst worden in uw huis. Inbouw, inzet, vrijstaand en hangend zijn de mogelijkheden voor het plaatsen van een houtkachel.

HoutkachelGoedkope houtkachels

Een houtkachel kan een kostbare aankoop zijn. De prijzen voor de houtkachel kunnen enorm uiteenlopen, waardoor er in iedere prijscategorie wel iets wenselijks te vinden is. Als u benieuwd bent wat het complete plaatje, inclusief rookkanaal en installeer, gaat kosten, dan helpen wij u graag bij het geven van een indicatie. Daarnaast hebben wij altijd een aantal scherpe aanbiedingen waar wellicht net uw droomkachel tussen staat.