Global Fires 70XT Cf

Global Fires 70XT Cf

Global Fires 70XT Cf

C
€ 3.835,00
SKU
70XT Cf
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Global Fires 70XT Cf brengt comfortabele warmte en sfeervolle vlammen op een laagdrempelige manier. Je hoeft er bijna geen moeite voor te doen omdat de gashaard eenvoudig te bedienen is vanuit je luie stoel. Daarnaast biedt een gashaard ultiem gemak, aangezien je geen hout hoeft te gebruiken om van de warmte te genieten. Met het gemiddelde vermogen van ca. 4.4 kW is deze Gashaard uitermate geschikt voor de kleinere leefruimtes. Klein en vurig.

Global Fires investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Global Fires 70XT Cf zeker een haard om bij stil te staan en toe te voegen aan je favorieten. Dit is namelijk echt een haard die je huis nog lang zal verwarmen. De Global Fires 70XT Cf heeft geen optie voor een achteraansluiting en is daarom alleen met een bovenaansluiting te installeren. Deze informatie en een goede voorbereiding is het halve werk. Deze gashaard functioneert met een open systeem, hierdoor is hij veelal toepasbaar in situaties met een bestaand schoorsteenkanaal. Laat je voor aankoop altijd goed informeren over de juiste materialen. Met de afstandsbediening wordt sfeer en warmte wel heel makkelijk te creëren. Met een druk op de knop kunt u de Global Fires 70XT Cf in- of uitschakelen.

Global Fires www.drufire.com
De gashaarden van Global Fires zijn erg voordelig en hebben daarom een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De betrouwbaarheid en degelijkheid van Global Fires is onomstreden en het assortiment is niet omvangrijk maar wel volledig. Als je niet van teveel toeters en bellen houdt en gewoon gaat voor kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs dan ben je bij Global Fires aan het goede adres.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseC
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas72.0
Inbouw hoogte83,50
Inbouw diepte34,50
Inbouw breedte81,10
Diameter rookkanaal100
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Global Fires 70XT Cf