Vragen? Bel 06 14 76 85 61

Liever chatten? Wij zijn ook op Whatsapp bereikbaar!

Vragen? Klik op het icoon voor direct contact

Bellen voor houtkachel

Bellen

De Global Fires 70XT BF Gashaard op propaan?

Heeft u geen gasaansluiting? Dan kunnen wij de Global Fires 70XT BF Gashaard ook op propaan leveren!

A

Global Fires 70XT BF Gashaard

€ 2.995,00
Bekijk onze SUPERDEALS

Snelle en GRATIS levering vanaf € 500,-

Bel ons als u vragen heeft over dit product

Beste service

Laagste prijsgarantie

TipHet aanschaffen van een haard is niet zomaar iets, er dient rekening gehouden te worden met bijvoorbeeld het vermogen, maar ook het rookkanaal. Elke situatie is natuurlijk anders.

Ons team staat klaar om hierin u te adviseren! Neem contact op door een aanbieding aan te vragen of te bellen.

06-14768561

Omschrijving Global Fires 70XT BF Gashaard

De Global Fires 70XT BF is een inbouw gashaard en speciaal ontwikkeld om met een schouw te plaatsen. Met een schouw krijgt u het gevoel van een echte open haard dat versterk wordt door het prachtige vlammenspel en de minimale randen om de haard. De binnenzijde van de haard kunt u dan ook kiezen met een optionele stenen achterwand om uw klassieke opstelling nog realistischer te maken. Voor een strakke opstelling komt de Global Fires 70XT BF het beste tot zijn recht met de zwart stalen achterwand. Naast deze standaard uitvoering kan de Global Fires 70XT BF ook uitgerust worden met een achterwand van Ceraglass. Ceraglass is een spiegelende achterwand waardoor het vlammenspel weerspiegeld wordt waardoor er meer diepte en meer vuurbelevenis ontstaat.

De Global Fires 70XT BF is sinds kort uitgevoerd met een Trueflame Burner waarbij de branders rechtstreeks onder de houtstammen liggen.

De Global Fires gashaard is een gesloten systeem en is door dit systeem eenvoudig aan te sluiten op de gevel. Heeft u vragen over het aansluiten van een gas gesloten gashaard met het concentrisch systeem dan beantwoorden wij deze graag. U dient de haard in een brandwerende koof te bouwen. Voor alle overige opties en accessoires helpen we u graag bij Focos Haardenspeciaalzaak.

Mocht u liever een iets kleinere gashaard willen klik dan hier voor de Global Fires 60 Bf

Onderstaand treft u een impressie film aan van de Global Fires 70 XT BF

<p><strong><span style="font-size: large;">Deze Barbas Box Panorama 55 houtkachel is nu eenmalig uit voorraad leverbaar. Dit model is uitgevoerd met een bovenaansluiting en verbrandingsluchttoevoer via de voorzijde. De optionele houtopslagmodule &oacute;f muurbeugel moet nog nabesteld worden.</span></strong></p><p>De Barbas box 55 Panorama is als Box leverbaar om te plaatsen op een plateau maar kan ook geleverd worden met een houtmodule. In deze houtmodule kunt u uw hout voorraad leggen zodat u altijd een blok hout bij de hand heeft. De Barbas Box 55 Panorma kan ook als wall versie gebruikt worden. Hiervoor besteld u een muurbeugel mee.De Barbas box is gemaakt van de beste materialen en dat vind u terug in de 8 mm dikke stalen wanden. Zeer strak van design en een zeer groot glas maakt dat deze grote haard tot zijn recht komt in een grote woonruimte.</p><p>De Barbas Box 55 Panorama kunt u ook in een nieuwbouw woningplaatsen met een wtw. De Barbas Box&nbsp; beschikt over een externe luchttoevoer waardoor de kachel zijn vebrandingslucht uit de kruipruimte of via de gevel neemt. Zo verliest u geen zuurstof en warmte uit uw woning. De diameter van het rookkanaal is 150 en u kunt een dikwandige buis en rozet van Barbas met een lengte tot 195 cm mee bestellen. De afvoer kan bij de Barbas Box 55 Panorama zowel aan de boven als aan de achterzijde geplaatst worden.</p><p>Het glas van de Barbas Box 55 Panorama is 400 mm breed en 388 mm hoog. Het binnenwerk van de Barbas Box 55 Panorama is gemaakt van beton Keramiek wat de warmte lang kan vasthouden en de verbranding optimaliseert. Zo kunt u altijd genieten van een helder glas waar achter de vlammen prachtig rond dansen. Het beton keramiek en de unieke secundaire luchtstroom zorgen ervoor dat de Barbas Box 55 Panorama een hoog rendement behaalt en een zeer lage fijnstof uitstoot heeft. Hiermee voldoet Barbas ruim aan de gestelde Duitse normen.</p><p>Zoekt u een kleinere haard met minder vermogen dan is de <a href="https://www.haardenspeciaalzaak.com/barbas-box-40-houtkachel">Barbas Box 40</a>&nbsp;een echte aanrader.</p><p>Bekijkt u onderstaande film om te zien waar u nieuwe Barbas houtkachel gemaakt wordt.</p><p><iframe frameborder="0" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/iKxKYkKRKAE?rel=0" width="560"></iframe></p>

Extra informatie

Global Fires 70XT BF Gashaard algemeen

Vuurzicht Enkelzijdig
Materiaal Staal
Kleur Zwart
Systeem Gesloten
Afstandsbediening Ja
Energieklasse A

Global Fires 70XT BF Gashaard vermogen

Minimaal vermogen (kW) 3
Maximaal vermogen (kW) 6

Global Fires 70XT BF Gashaard afmetingen

Hoogte glas 60

Global Fires 70XT BF Gashaard afvoer/aansluiting

Diameter rookkanaal (mm) 100/150
Bovenaansluiting Ja

Vraag stellen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Global Fires 70XT BF Gashaard

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering