Global Fires 60 Triple Bf

Global Fires 60 Triple Bf

Global Fires 60 Triple Bf

A
€ 3.395,00
SKU
Global 60 Triple Bf
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Global Fires 60 Triple BF wordt standaard geleverd met een houtset maar u kunt ook kiezen voor witte kiezels. De lijnbrander van deze prachtige haard geeft een zeer mooi vlambeeld en is door zijn drie zijden glas vanuit elke positie zichtbaar. Het front glas van de Global Fires 60 Triple is 660 mm breed en 450 mm hoog. Het zijglas is 243 mm breed. Het vermogen van 6 kw is voldoende om uw woonkamer bij te verwarmen en een heerlijke stralingswarmte te voelen.

De achterwand van de Global Fires 60 Triple BF wordt standaard geleverd met een zwart stalen paneel maar tegen een meerprijs kunt u ook kiezen voor Cera glas. Dit Cera glas is een spiegelende keramische wand dat het vuur weerspiegeld. Op deze wijze krijgt u meer diepte en verhoogt het de vuurbelevenis. Cera glas raden wij aan als optie.

De Global Fires is door het gesloten systeem zeer gemakkelijk aan te sluiten. Het concentrische afvoerkanaal kan door de gevel aangesloten worden of door het platte dak van een aanbouw. De diameter van dit kanaal is 150/100. Mocht u vragen hebben over het aansluiten van een gashaard met een gesloten systeem dan beantwoorden wij deze graag.

Bij de Global Fires gashaard dient u nog een bedieningsluik en convectie roosters mee bestellen. Deze kunt u aanklikken bij de opties.

Mocht u liever een bredere hoek haard willen klik dan hiervoor de Global Fires 100 Triple BF

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas24.3 + 66 + 24.3
Inbouw hoogte79,60
Inbouw diepte34,00
Inbouw breedte74,60
Diameter rookkanaal100/150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Global Fires 60 Triple Bf