Global Fires 120 Triple Bf

Global Fires 120 Triple Bf

Global Fires 120 Triple Bf

A
€ 4.535,00
SKU
Global 120 Triple Bf
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Global Fires 120 Triple Bf wordt geleverd met gepolijst glas. Dit glas heeft een breedte van 120 cm en 42 cm hoog. De diepte van het zijglas is 26.4cm Achter dit glas ligt een lijnbrander waarop u kunt kiezen voor een bruine houtset, carrara stenen of zwarte glasstukken. De lijnbrander geeft vlammen over de gehele breedte van de haard, en deze vlammen kunt u hoogte verstellen met de bijgeleverde afstandsbediening met thermostaat functie en klok functie

De achterwand van de Gobal Fires 120 Triple BF wordt standaard geleverd in een zwarte vlakke stalen wand. U kunt tegen een kleine meerprijs kiezen om deze wand te wijzigen naar Cera Glas. Dit keramisch zwart glas weerspiegeld de vlammen waardoor u een dieper vlambeeld krijgt, en zo de vuurbelevenis verhoogt wordt.

Om de haard in te bouwen hebt u bij de Global Fires haarden nog een bedieningsluik en convectieroosters nodig. Deze worden niet standaard met de haard meegeleverd. Deze kunt u vinden bij de opties.

De Global fires gashaarden zijn bereikbaar voor iedereen. De Global fires gashaard zijn niet alleen mooi, zeer goed van kwaliteit maar ook nog een zeer voordelig.

Mocht u liever een smallere haard willen klik dan hier voor de Global Fires 100 Triple BF

Onderstaand treft u een impressie film aan van Global fires van de Global Fires 120 Corner BF met zwarte stukjes glas op het branderbed.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas26.4 + 121 + 26.4
Inbouw hoogte74,60
Inbouw diepte38,60
Inbouw breedte129,60
Diameter rookkanaal100/150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Global Fires 120 Triple Bf