Global Fires 100 Bf

Global Fires 100 Bf

Global Fires 100 Bf

A
€ 3.845,00
SKU
Global 100 Bf
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Gobal Fires 100 BF is een mooie gashaard die u makkelijk kunt inbouwen op een lange wand en met een gevelaansluiting kunt aansluiten. De Global fires 100 BF is een gashaard met een gesloten systeem die met een concentrisch kanaal zeer gemakkelijk aan te sluiten is. Mocht u vragen hebben over hoe u deze haard kunt aansluiten in uw situatie dan beantwoorden wij deze graag. De totale inbouwdiepte van de Gobal Fires 100 Bf is maar 38.6 cm en dat zorgt ervoor dat de haard niet diep de kamer in komt. De Global Fires is daarmee 1 van de minder diepe haarden in het inbouw segment.

De Global Fires 100 Bf wordt geleverd met gepolijst glas. Dit glas heeft een breedte van 98 cm en 42 cm hoog. Achter dit glas ligt een lijnbrander waarop u kunt kiezen voor een bruine houtset, carrara stenen of zwarte glasstukken. De lijnbrander geeft vlammen over de gehele breedte van de haard, en deze vlammen kunt u in hoogte verstellen met de bijgeleverde afstandsbediening met thermostaat functie en klok functie

De achterwand en de zijwand van de Gobal Fires 100 BF worden standaard geleverd in zwarte vlakke stalen wanden. De stalen vlakke wanden kunnen worden gewijzigd tegen een klein meerprijs voor spiegelende wanden. Deze wanden weerspiegelen de vlammen waardoor er meer diepte in het vlambeeld ontstaat..

Om de haard in te bouwen hebt u bij de Global haarden nog een bedieningsluik en convectieroosters nodig. Deze worden niet standaard met de haard meegeleverd. Deze kunt u vinden bij de opties.

Mocht u liever een haard voor een kleinere front haard willen klik dan hiervoor de Global Fires 60 BF

Onderstaand treft u een impressie film aan van Global fires van de Global Fires 100 BF serie

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas100
Inbouw hoogte72,50
Inbouw diepte36,00
Inbouw breedte115,40
Diameter rookkanaal100/150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Global Fires 100 Bf