Vragen? Bel 06 14 76 85 61

Liever chatten? Wij zijn ook op Whatsapp bereikbaar!

Vragen? Klik op het icoon voor direct contact

Bellen voor houtkachel

Bellen

Gashaard

De aanschaf van een gashaard brengt u warmte en sfeer, zonder dat u daar zelf veel voor hoeft te doen. Een gashaard is eenvoudig in te schakelen door de geavanceerde systemen die mogelijk zijn. U kunt de gashaard in sommige gevallen zelfs op afstand inschakelen. Of u nu op zoek bent naar een authentiek of een modern design, wij bieden voor ieder interieur en voor iedere smaak een geschikte gashaard.

Artikelen 1 tot 24 van 257 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9

Artikelen 1 tot 24 van 257 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9

Gashaard kopen?


Wilt u niet continu met houtblokken sjouwen of heeft u geen ruimte om houtblokken op te slaan, maar wilt u wel meer sfeer en warmte in uw huis? Dan is een gashaard misschien een goede oplossing voor u. Tegenwoordig is het vlammenspel van een gashaard bijna niet meer van echt brandend hout in een houtkachel te onderscheiden. Daarnaast is een gashaard erg makkelijk in gebruik. Met één druk op de knop kunt u de gashaard inschakelen. Er zijn veel verschillende merken, modellen en soorten houtkachels. Om te kiezen welke gashaard het meest geschikt is voor u, leggen wij hieronder de opties en mogelijkheden uit. Als u nog vragen heeft, kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Dan geeft een van onze experts u vrijblijvend advies.Gemak van een gashaard


Veel mensen maken de keuze voor de aanschaf van een gashaard door het gebruiksgemak dat deze haard heeft. U hoeft geen hout in de haard te plaatsen, waardoor u de gashaard met een simpele handeling in kunt schakelen. Sommige gashaarden hebben zelfs de optie om te verbinden met WiFi, waardoor u de haard al voordat u thuis bent kunt inschakelen en in een warme ruimte thuiskomt. Ook kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een gashaard met een ingebouwde thermostaat. Dit betekent dat de gashaard automatisch uitschakelt wanneer de gewenste warmte in de kamer is bereikt.

Gashaard


Soorten gashaarden

Gashaarden kunnen net als onze andere haarden op vier manieren geplaatst worden.


Gashaard mogelijkheden


Open of gesloten systeem

Gashaarden zijn er in twee varianten; met zogenoemd open of gesloten systeem. Het systeem zorgt voor de afvoer van rookgassen die de gashaard produceert. Het is verschil tussen een gesloten en een open systeem zit in de manier waarop de lucht wordt aangevoerd die nodig is voor de gasverbranding in de haard.


Open systeem

Een open systeem wordt vaak gekozen wanneer al een rookkanaal aanwezig is in de ruimte waar u een gashaard wilt plaatsen. De aanvoer van de lucht verloopt bij dit systeem via de woonomgeving. Goede ventilatie is noodzakelijk bij een open systeem.


Gesloten systeem

Als een gashaard in een nieuwe situatie geïnstalleerd wordt, en er dus nog geen rookkanaal aanwezig is, dan is een gashaard met een gesloten systeem vaak de beste oplossing. In dit systeem verloopt de aanvoer en de afvoer van de lucht via dezelfde pijpleiding. Het rendement van een gashaard met een gesloten systeem is iets hoger dan bij een gashaard met een gesloten systeem. Daarnaast is bij dit systeem minder ventilatie in de ruimte waarin de gashaard staat vereist. Wij kunnen u uiteraard adviseren bij de keuze voor het juiste systeem bij uw gashaard.Gashaard op cv gekoppeld

U wilt de warme die uw gashaard produceert natuurlijk zo efficiënt mogelijk gebruiken. Het is daarom mogelijk om een cv-gekoppelde gashaard aan te schaffen. Door verbindingen met de leidingen in uw huis, verwarmt de haard niet alleen de ruimte waarin hij staat, maar uw gehele huis. De gashaard kan worden aangesloten op huidige cv en wanneer u de gashaard inschakelt, dan neem hij uw centrale verwarming over om uw huis te verwarmen. De installatie van een cv-gekoppelde gashaard vraagt iets meer werk dan de installatie van een gewone gashaard. Vraag onze experts daarom om advies als u deze optie overweegt.


Modern of klassiek design

Een mooie gashaard kan een echte blikvanger in uw interieur zijn. U wilt daarom dat de haard past bij de ruimte waarin hij staat en bij uw eigen smaak. Tussen de vele stijlen van gashaarden die wij aanbieden, zit altijd wel een gashaard die bij u past. Of u nu van een strak design of van een klassiek model houdt, er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om uw voorkeuren te matchen. Moderne kachels vindt u bijvoorbeeld van Bellfires en voor authentieke modellen kunt u eens tussen het aanbod van Faber kijken. Ook Gazco heeft veel modellen die eruitzien als een authentieke open haard, maar het gemak van een gashaard bieden.

Goedkope gashaarden


De prijzen voor gashaarden kunnen flink uiteenlopen en de aanschaf en installatie van een gashaard kan een kostbare aangelegenheid zijn. Wij hebben gashaarden in verschillende prijscategorieën, zodat u zelf kunt kiezen wat het best bij u past. Als u benieuwd bent wat de aanschaf van een gashaard, inclusief installatie, ongeveer kost, dan kunt u het best even contact met ons opnemen. Onze experts informeren en adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden van met betrekking tot de installatie van een gashaard in uw huis. Kijkt u ook eens bij onze aantrekkelijke aanbiedingen om te kijken of uw ideale gashaard daartussen staat.