Vragen? Bel 06 14 76 85 61

Liever chatten? Wij zijn ook op Whatsapp bereikbaar!

Vragen? Klik op het icoon voor direct contact

Bellen voor houtkachel

Bellen

-23%

De Faber Vejen Gashaard op propaan?

Heeft u geen gasaansluiting? Dan kunnen wij de Faber Vejen Gashaard ook op propaan leveren!

Faber Vejen Gashaard

Normale prijs: € 2.710,00

SUPERDEAL € 2.095,00

Snelle en GRATIS levering vanaf € 500,-

Bel ons als u vragen heeft over dit product

Beste service

Laagste prijsgarantie

TipHet aanschaffen van een haard is niet zomaar iets, er dient rekening gehouden te worden met bijvoorbeeld het vermogen, maar ook het rookkanaal. Elke situatie is natuurlijk anders.

Ons team staat klaar om hierin u te adviseren! Neem contact op door een aanbieding aan te vragen of te bellen.

06-14768561

Omschrijving Faber Vejen Gashaard

De Faber Vejen is een prachtige stijvolle driezijdige haard. Strakke lijnen en mooie vormgeving zijn kenmerken van de Faber Vejen.

Het grote glas oppervlakte van de Faber Vejen zorgt ervoor dat u vanuit elke positie in uw woonkamer het prachtige vuur kunt zien. Het glas aan de voorzijde heeft een hoogte van maar liefst 41.8 hoog en 34.6 breed.  Aan de zijkanten van deze strakke haard is het glas maar liefst 23.6 breed. Door dit grote glas oppervlakte hebt u zicht op de mooie houtstammen van de haard waar het vuur uit komt.

Door de nieuwe ontwikkeling van de logburner lijkt het net of de vlammen uit de keramische houtblokken komt. . Dit geeft een nog realistischer vuurbeeld en ontstaat er het idee dat u zit te kijken naar een echt houtvuur. De haard beschikt zelfs zoals bij een houtkachel over een luchtschuif. Met deze luchtschuif kunt u het vuur in drie standen instellen. Als u een deel van de vlammen uitschakeld behoud u toch een geweldig vlambeeld maar geeft de haard minder warmte en verbruikt de haard minder gas.

Onder de keramische houtstammen zit een symbio module. Deze module geeft een lichteffect zoals een asbed geeft in een houtkachel. Door de led technologie verbruikt de Symbio module weinig energie maar wordt wel het effect van de haard vergroot. U kunt zelfs deze functie appart inschakelen voor het sfeer effect. De achterwand van de haard is gemaakt van stalen lamellen.

De Faber Vejen is een gasgesloten haard dat u met een concentrisch kanaal met de diameter 150/100 door de gevel kunt aan sluiten. Voor deze haard hebt u dus geen rookkanaal tot boven de nok nodig. Hebt u vragen over het aansluiten van een haard dan beantwoorden wij deze graag.

Hebt u liever een gashaard met aan drie zijden vuurzicht die u met een afstandsbediening kunt regelen klik dan hier voor de Dru Trio Limited.

Extra informatie

Faber Vejen Gashaard algemeen

Vuurzicht Driezijdig
Brandstof Aardgas
Kleur Zwart
Branderdecoratie Houtstammen
Systeem Gesloten

Faber Vejen Gashaard vermogen

Faber Vejen Gashaard afmetingen

Hoogte (cm)  104,80
Breedte (cm)  46,80
Diepte (cm)  36,20

Faber Vejen Gashaard afvoer/aansluiting

Diameter rookkanaal (mm) 100/150
Bovenaansluiting Ja

Vraag stellen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Faber Vejen Gashaard

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering