Faber Vaska

Faber Vaska

Faber Vaska

A
Prijs op aanvraag
SKU
Vaska

De Faber Vaska is een vrijstaande gashaard dat door zijn slanke vorm niet alleen tegen een vlakke wand kan staan maar ook zeer geschikt is om in een hoek te plaatsen.

De Faber Vaska is leverbaar in de zwarte kleur maar kan aan de zijkanten ook uitgevoerd worden met speksteen zijpenalen. De speksteen zijpanelen nemen warmte op om deze warmte, als de haard uit is, nog af te geven aan de ruimte.

De Faber Vaska is maar 43 cm breed en maar liefst 113 cm hoog. De Faber Vaska is een gashaard met een gesloten systeem dat meteen concentrische buis op de gevel kan worden aangesloten. Dit zorgt ervoor dat u geen rookkanaal tot boven de nok van de woning nodig is. Hebt u vragen over dit systeem dan beantwoorden wij deze graag.

De Faber Vaska levert een vermogen van 5.4 kw en is daarmee geschikt voor zowel oude woningen als nieuwbouw woningen. In een nieuwbouw woning is de warmteafgifte van deze haard veelal voldoende om de woonruimte te verwarmen in het voor en naseizoen. De prachtige vlammen van de haard worden gevormd door rond de mooie houtstammen van de Faber Vaska. Het glas wat iets rond loopt geeft door zijn hoogte van 42.2 cm en breedte van 32.3 cm veel zicht op het vuur. Plaatst u een stalen vloerplaat onder de haard en een houtmand naast de haard en u zou geloven dat er een houtkachel staat. De Faber Vaska heeft alleen het gemak van een afstandsbediening waarmee u de haard aan en uit schakeld en het vuur in hoogte versteld.

Mocht u liever een driezijdige gashaard willen klik dan hiervoor de Faber Blokhus

Onderstaand treft u een film aan over de faber gashaarden.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Hoogte112,50
Breedte46,20
Diepte45,00
Diameter rookkanaal100/150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Faber Vaska