Faber Premium Respect Oc

Faber Premium Respect Oc

Faber Premium Respect Oc

D
Prijs op aanvraag
SKU
Respect Premium Oc

De faber Respect Premium OC is een gashaard dat u om een hoek kunt plaatsen.. Deze brede gashaard is een aanwinst voor uw woning en zorgt ervoor dat twee ruimtes verbonden worden. Uitermate geschikt voor L kamers. Door deze Faber haard hebt u met 1 haard een vlambeeld in 2 ruimtes

De FaberRespect Premium OC maakt gebruik van een Step-Burner. De Step-Burner is een branderbed waarbij u met 1 druk op de afstandsbediening het vuur in de breedte kunt halveren. U verbruikt op deze manier minder gas, hebt u minder warmte afgifte maar behoud u een prachtig vlambeeld. Op deze brander liggen verspreid door de haard zeer mooie en vooral vele houtblokken. De houtblokken liggen op embers (houtvlokken). Deze embers gloeien mee in het vuur wat een prachtig en realistisch beeld geeft. Mocht u liever een strakker uiterlijk hebben kunt u ook kiezen voor carrara kiezelsof voor grijs splitsteen op de brander.

Het glas oppervlakte van deFaber RespectPremiumOC is100.2 cm breed en39.5 cm hoog. De diepte van het zijglas is28.7 cm.Dit glas is standaard een gepolijst glas maar u kunt ook bij de Premium serie kiezen voor een ontspiegeld glas. Dit glas heeft als voordeel dat het een coating heeft dat de spiegeling tegen gaat en een beter en helder beeld op de vlammen weergeeft.

De FaberRespect PremiumOC is ook leverbaar met een spiegelende binnenzijde. Met deze optie weerspiegelen de vlammen in de achterwanden van de haard. Zo krijgt u meer zicht en lijkt het of er nog meer vlammen zich in de haard bevinden. Een zeer mooie optie die de moeite waard is. Standaard wordt de haard geleverd met een vlakke stalen binnen zijde.

Bij de Premium serie zit standaard een afstandsbediening bij de haard maar kunt u ook kiezen voor de ITC besturing.Deze app kunt u op uw tablet of op uw smartphone downloaden en via deze app bestuurd u de haard.

Bij de haard kunt u convectie roosters bestellen en verleng poten.

Mocht u toch liever een roomdivider willen klik dan hier voor de FaberAspect RD

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseD
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieHoutset/houtstammen of carrara kiezel
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas42
Inbouw hoogte110,00
Inbouw diepte42,70
Inbouw breedte110,40
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Faber Premium Respect Oc