Faber Premium Aspect ST/XL

Faber Premium Aspect ST/XL

Faber Premium Aspect ST/XL

B
Prijs op aanvraag
SKU
Aspect Premium ST/XL

De faber Aspect Premium ST/XL is de brede tunnelhaard van Faber. Deze gashaard is makkelijk te plaatsen en kan dienen als afscheidingswand tussen twee ruimtes. Met deze prachtige haard hebt u dus aan twee zijden vuur en brengt u de twee ruimtes toch dichter bij elkaar. Doordat het kanaal boven aan de zijkant is geplaatst kan men de koof boven de haard open laten.

De Faber Aspect Premium ST/XL heeft een stepburner. De Step-Burner is een branderbed waarbij u met 1 druk op de afstandsbediening het vuur in de breedte kunt halveren. U verbruikt op deze manier minder gas, hebt u minder warmte afgifte maar behoud u een prachtig vlambeeld. Ook kunt het vuur in hoogte verstellen.Op deze brander liggen verspreid door de haard zeer mooie en vooral vele houtblokken. De houtblokken liggen op embers (houtvlokken). Deze embers gloeien mee in het vuur wat een prachtig en realistisch beeld geeft. Mocht u liever een strakker uiterlijk hebben kunt u ook kiezen voor carrara kiezelsof voor grijs splitsteen op de brander.

Het glas oppervlakte van deFaber AspectPremiumST/XL is130.2 cm breed en39 cm hoog. Dit glas is standaard een gepolijst glas maar u kunt ook bij de Premium serie kiezen voor een ontspiegeld glas. Dit glas heeft als voordeel dat het een coating heeft dat de spiegeling tegen gaat en een beter en helder beeld op de vlammen weergeeft.

De FaberAspect PremiumST/XL is ook leverbaar met een spiegelende binnenzijde. Met deze optie weerspiegelen de vlammen in de zijwanden van de haard. Zo krijgt u meer zicht en lijkt het of er nog meer vlammen zich in de haard bevinden. Een zeer mooie optie die de moeite waard is. Standaard wordt de haard geleverd met een vlakke stalen binnen zijde.

Bij de Premium serie zit standaard een afstandsbediening bij de haard maar kunt u ook kiezen voor de ITC besturing.Deze app kunt u op uw tablet of op uw smartphone downloaden en via deze app bestuurd u de haard.

Mocht u toch liever een roomdivider willen klik dan hier voor de aspect RD/L

Onderstaand treft u de uitleg over de Step Burner aan

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseB
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieHoutset of (Carrara) kiezels
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas129.2
Inbouw hoogte88,60
Inbouw diepte49,00
Inbouw breedte174,50
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Faber Premium Aspect ST/XL