Faber Premium Aspect RD/L

Faber Premium Aspect RD/L

Faber Premium Aspect RD/L

C
Prijs op aanvraag
SKU
Aspect Premium RD/L

De faber Aspect Premium RD/L is de roomdivider van Faber. Deze gashaard is makkelijk te plaatsen en kan dienen als afscheidingswand tussen twee ruimtes. Met deze prachtige haard hebt u dus aandrie zijden vuur en brengt een afscheiding aan om twee ruimtes te cre�ren. Doordat het kanaal boven aan de zijkant is geplaatst kan men de koof boven de haardterug laten lopen voor een ruimtelijk effect.

De Faber Aspect PremiumRD/L heeft een stepburner. De Step-Burner is een branderbed waarbij u met 1 druk op de afstandsbediening het vuur in de breedte kunt halveren. U verbruikt op deze manier minder gas, hebt u minder warmte afgifte maar behoud u een prachtig vlambeeld. Ook kunt u het vuur in hoogte verstellen.Op deze brander liggen verspreid door de haard zeer mooie en vooral vele houtblokken. De houtblokken liggen op embers (houtvlokken). Deze embers gloeien mee in het vuur wat een prachtig en realistisch beeld geeft. Mocht u liever een strakker uiterlijk hebben kunt u ook kiezen voorcarrara kiezelsof voor grijs splitsteen op de brander.

Het glas oppervlakte van deFaber AspectPremiumRD/L is100.2 cm breed en39 cm hoog. Dit glas is standaard een gepolijst glas maar u kunt ook bij de Premium serie kiezen voor een ontspiegeld glas. Dit glas heeft als voordeel dat het een coating heeft dat de spiegeling tegen gaat en een beter en helder beeld op de vlammen weergeeft.

De FaberAspect PremiumRD/L is ook leverbaar met een spiegelende binnenzijde. Met deze optie weerspiegelen de vlammen in de achterwand van de haard. Zo krijgt u meer zicht en lijkt het of er nog meer vlammen zich in de haard bevinden. Een zeer mooie optie die de moeite waard is. Standaard wordt de haard geleverd met een vlakke stalen binnen zijde.

Bij de Premium serie zit standaard een afstandsbediening bijde haard maarkunt u ook kiezen voor de ITC besturing.Deze app kunt u op uw tablet of op uw smartphone downloaden en via deze app bestuurd u de haard.

Mocht u toch liever eendriezijdige brede haard willen klik dan hier voor deFaber Triple Premium XL

Onderstaand treft u de uitleg over de Step Burner aan

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseC
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas100.3 + 33.6 + 100.3
Inbouw hoogte88,60
Inbouw diepte44,00
Inbouw breedte146,00
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Faber Premium Aspect RD/L