Faber Odense

Faber Odense

Faber Odense

A
Prijs op aanvraag
SKU
Faber Odense

De Faber Odense is een prachtige slanke vrijstaande gashaard met aan drie zijden zicht. De Faber Odense is gemaakt van zwart gietijzer dat de haard een robuust en modernuiterlijk geeft. Deze kleine gashaard is geschikt om te plaatsen in kleine woonruimtes of in een woonkeuken.

De Faber Odense heeft een logburner waar mooie houtblokken op liggen. Het vuur danst om de vlammen heen zodat u een geweldig vuurbeeld heeft. De warmte afgifte van de Faber Odense is maar liefst 4.6 kw en dat is ruim voldoende om uw woonkamer op temperatuur te houden terwijl u geniet van de heerlijke stralingswarmte van de haard.

Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u eenvoudig de haard aan en uit schakelen en de hoogte van de vlammen bepalen.

De Faber Odense is een gashaard met een gesloten systeem en deze is aan te sluiten op de gevel. Het concetrisch kanaal van 150/100 gaat eerst een meter omhoog en dan met een 90 graden bocht aansluitend op de muurdoorvoer. Vrij gemakkelijk zelf te installeren. U kunt de haard ook met een horizontaal gedeelte onder het plafond aansluiten. Vraag naar de mogelijkheden.

Mocht u liever een hangende haard hebben klik dan hier voor de Faber Skive

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Hoogte98,00
Breedte56,00
Diepte40,00
Breedte glas23.0 + 42.2 + 23.0
Diameter rookkanaal100/150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Faber Odense