Faber MatriX 800/500 III

Faber MatriX 800/500 III

Faber MatriX 800/500 III

B
Prijs op aanvraag
SKU
MatriX 800 / 500 III

De Faber Matrix800/500 III is de meest verkochte gashaard in de Matrix serie. Deze haard is voor elke woonruimte geschikt. De driezijdige haard van Faber staat prachtig in het midden van een lange wand waardoor u vanuit elke hoek van de kamer het vuur kunt bekijken..De Faber Matrix Front 800/500 geeft een meer panoramisch aangezicht dan zijn hogere broer, de Faber Matrix 800/650

De gashaard wordt standaard geleverd met een houtstammenset. Deze houtstammen liggen schuin omhoog waar het vuur van onderen omheen komen Het lijkt hiermee net of de stammen echt branden. Onder deze mooie gevormde houtstammen kunt u kiezen vooreen symbio verlichting dat ingeschakeld kan worden met de afstandsbediening. Met de Symbio Module hebt u een asbed wat overeenkomt met het gloeiend as uit een echte open haard. Dit in combinatie met zijn prachtige vlammen om de houtstammen geeft een werkelijk fantastisch sfeer beeld.

De Faber Matrix 800/500 III wordt standaard geleverd met een afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kunt u niet alleen de verlichting en de hoogte van de vlammen instellen maar kunt u ook een gedeelte van het vlammenspel uitschakelen. Hebt u niet het volledige vermogen nodig van de haard kunt u met 1 druk op de afstandsbediening de achterste vlammen uitschakelen. Hiermee behoud u de prachtige vlammen aan de voorzijde en bespaart u tevens een deel gas.

De Faber Matrix 800/500 III haard wordt geleverd met een gepolijst glas. Dit glas heeft een breedte van 870 mm en een hoogte van 500 mm. Het zijglas heeft een diepte van 358 mm. U kunt ook voor het ontspiegeld glas kiezen. Ontspiegeld glas heeft een coating waardoor het glas niet meer spiegelt. Hierdoor wordt de vuurbeleving nog groter en benaderd de gashaard de realiteit van een open haard. U kunt het ontspiegeld glas aanklikken bij de opties.

De Faber Matrix haarden kunnen ook worden geleverd met een spiegelende achterwand. Het vuur wordt dan in de achterwand weerspiegelt waardoor u meer diepte krijgt in uw haard. Bij het driezijdig model wordt alleen de achterwand met deze spiegelende wand uitgevoerd.

U kunt de haard strak inbouwen of u kunt de keuze maken om de haard verdiept in te bouwen. Faber levert hiervoor 2 kaders. Een kader van 5 cm en een kader van 10 cm. Mocht u de haard willen inbouwen met een plateau dan kunt het plateau laten doorlopen tot aan het glas voor een strak resultaat.

Alle Faber Matrix haarden hebben de optie om via een mee te bestellen ICT besturing de haard via een app te besturen. Deze app geeft niet alleen de mogelijkheid om de haard te bedienen maar houd u ook op de hoogte van de onderhoudsbeurten en het verbruik.

Mocht u toch liever een kleinere driezijdige haard willen klik dan hiervoor de FaberMatrix400/450 III driezijdig

Onderstaand treft u de impressie film aan van de Faber Matrix

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseB
BrandstofAardgas
MateriaalGlas
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas38.3 + 87.2 + 38.3
Inbouw hoogte102,30
Inbouw diepte57,40
Inbouw breedte104,00
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Faber MatriX 800/500 III