Faber Matrix 450/650 III

Faber Matrix 450/650 III

Faber Matrix 450/650 III

A
Prijs op aanvraag
SKU
Matrix 450/650 III

Faber Matrix 450/500 Deze haard is voor elk type woonruimte maar ook zeer geschikt voor een woonkeuken. De Faber Matrix driezijdig kan heel goed geplaatst worden op een lange wand.. U kunt deze haard ook in een meubel verwerken met bijvoorbeeld een tv er naast.

De gashaard wordt standaard geleverd met een houtstammenset. Deze houtstammen liggen in de Faber Matrix 450/650 III schuin omhoog waar het vuur van onderen omheen komen. Onder deze mooie gevormde houtstammen kunt u kiezen vooreen symbio verlichting dat ingeschakeld kan worden met de afstandsbediening. Met de Symbio Module hebt u een asbed wat overeenkomt met het gloeiend as uit een echte open haard. Dit in combinatie met zijn prachtige vlammen om de houtstammen geeft een werkelijk fantastisch sfeer beeld.

De Faber Matrix 450/650 III wordt standaard geleverd met een afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kunt u niet alleen de verlichting en de hoogte van de vlammen instellen maar kunt u ook een gedeelte van het vlammenspel uitschakelen. Hebt u niet het volledige vermogen nodig van de haard kunt u met 1 druk op de afstandsbediening de achterste vlammen uitschakelen. Hiermee behoud u de prachtige vlammen aan de voorzijde en bespaart u tevens een deel gas.

De Faber Matrix haarden worden standaard geleverd met een gepolijst glas Dit glas heeft een breedte van 485mm en een hoogte van 650mm. De diepte van het zijglas is 308mm. Door de hoogte van het glas hebt u een prachtig zicht op het vuur en kan de haard laag geplaatst worden. Dit maakt de Faber Matrix 450/650 III vrij uniek.

U kunt ook voor het ontspiegeld glas kiezen. Ontspiegeld glas heeft een coating waardoor het glas niet meer spiegelt. Hierdoor wordt de vuurbeleving nog groter en benaderd de gashaard de realiteit van een open haard.

De Faber Matrix 450/650 III kan ook worden geleverd met een spiegelende achterwand. Het vuur wordt dan in de achterwand weerspiegelt waardoor u meer diepte krijgt in uw haard. Bij het driezijdige model wordt alleen de achterwand met deze spiegelende wand uitgevoerd.

U kunt de haard strak inbouwen of u kunt de keuze maken om de haard verdiept in te bouwen. Faber levert hiervoor 2 kaders. Een kader van 5 cm en een kader van 10 cm. Mocht u de haard willen inbouwen met een plateau dan kunt het plateau laten doorlopen tot aan het glas voor een strak resultaat.

Alle Faber Matrix haarden hebben de optie om via een mee te bestellenICT besturing de haard via een app te besturen. Deze app geeft niet alleen de mogelijkheid om de haard te bedienen maar houd u ook op de hoogte van de onderhoudsbeurten en het verbruik.

Mocht u toch liever een grotere hoekhaard willen klik dan hiervoor de FaberMatrix 800/650 III driezijdig.

Onderstaand treft u de impressie film aan van de Faber Matrix

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas30.8 + 52.2 + 30.8
Inbouw hoogte106,80
Inbouw diepte50,20
Inbouw breedte69,00
Diameter rookkanaal100/150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Faber Matrix 450/650 III