Faber Matrix 450/500 III

Faber Matrix 450/500 III

Faber Matrix 450/500 III

A
Prijs op aanvraag
SKU
Matrix 450/500 III

De gashaard wordt standaard geleverd met een houtstammenset. Deze houtstammen liggen schuin omhoog waar het vuur van onderen omheen komen. Onder deze mooie gevormde houtstammen in de Faber Matrix 450/500 III kunt u kiezen vooreen symbio verlichting dat ingeschakeld kan worden met de afstandsbediening. Met de Symbio Module hebt u een asbed wat overeenkomt met het gloeiend as uit een echte open haard. Dit in combinatie met zijn prachtige vlammen om de houtstammen geeft een werkelijk fantastisch sfeer beeld.

De Faber Matrix 450/500 III wordt standaard geleverd met een afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kunt u niet alleen de verlichting en de hoogte van de vlammen instellen maar kunt u ook een gedeelte van het vlammenspel uitschakelen. Hebt u niet het volledige vermogen nodig van de haard kunt u met 1 druk op de afstandsbediening de achterste vlammen uitschakelen. Hiermee behoud u de prachtige vlammen aan de voorzijde en verbruikt de haard aanzienlijk minder gas.

De Faber Matrix 450/500 III haard word standaard geleverd met een gepolijst glas Dit glas heeft een breedte van 485mm en een hoogte van 500mm. De diepte van het zijglas is 308mm.

U kunt ook voor het ontspiegeld glas kiezen. Ontspiegeld glas heeft een coating waardoor het glas niet meer spiegelt. Hierdoor wordt de vuurbeleving nog groter en benaderd de gashaard de realiteit van een open haard.

De Faber Matrix haarden kunnen ook worden geleverd met een spiegelende achterwand. Het vuur wordt dan in de achterwand weerspiegelt waardoor u meer diepte krijgt in uw haard. Bij het driezijdige model wordt alleen de achterwand met deze spiegelende wand uitgevoerd. Bij een kleine gashaard als de Faber Matrix 450/500 is dit een zeer aan te raden optie.

U kunt de haard strak inbouwen of u kunt de keuze maken om de haard verdiept in te bouwen. Faber levert hiervoor 2 kaders. Een kader van 5 cm en een kader van 10 cm. Mocht u de haard willen inbouwen met een plateau dan kunt het plateau laten doorlopen tot aan het glas voor een strak resultaat.

Alle Faber Matrix haarden hebben de optie om via een mee te bestellenICT besturing de haard via een app te besturen. Deze app geeft niet alleen de mogelijkheid om de haard te bedienen maar houd u ook op de hoogte van de onderhoudsbeurten en het verbruik.

Mocht u toch liever een grotere hoekhaard willen klik dan hiervoor de FaberMatrix 800/650 III driezijdig.

Onderstaand treft u de impressie film aan van de Faber Matrix

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas30.8 + 52.2 + 30.8
Inbouw hoogte91,80
Inbouw diepte50,20
Inbouw breedte69,00
Diameter rookkanaal100/150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Faber Matrix 450/500 III