Faber Matrix 1050/650 I

Faber Matrix 1050/650 I

Faber Matrix 1050/650 I

B
Prijs op aanvraag
SKU
Matrix 1050/650 I

De Faber Matrix 1050/650 I kunt u krijgen met diverse opties. De gashaard wordt standaard geleverd met een houtstammenset. Deze houtstammen liggen schuin omhoog waar het vuur van onderen omheen komen. Onder deze mooie gevormde houtstammen kunt u kiezen vooreen symbio verlichting dat ingeschakeld kan worden met de afstandsbediening. Op deze wijze hebt u een gloeiend asbed en geeft dit meer de sfeer van een echte open haard. Ook kan deze verlichting gebruikt worden zonder de gasvlammen.

De Faber Matrix 1050/650 I wordt standaard geleverd met een afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kunt u niet alleen de verlichting en de hoogte van de vlammen instellen maar kunt u ook een gedeelte van het vlammenspel uitschakelen. Hebt u niet het volledige vermogen nodig van de haard kunt u met 1 druk op de afstandsbediening de achterste vlammen uitschakelen. Hiermee behoud u de prachtige vlammen aan de voorzijde en bespaart u tevens een deel gas.

De Faber Matrix haarden worden standaard geleverd met een gepolijst glas Dit glas heeft een breedte van 1085mm en een hoogte van 650mm. U kunt ook voor het ontspiegeld glas kiezen. Ontspiegeld glas heeft een coating waardoor het glas niet meer spiegelt. Hierdoor wordt de vuurbeleving nog groter en benaderd de gashaard de realiteit van een open haard. Deze optie is een zeer goede keuze.

De Faber Matrix 1050/650 I kan ook worden geleverd met een spiegelende achterwand. Het vuur wordt dan in de achterwand weerspiegelt waardoor u meer diepte krijgt in uw haard. Bij het front model wordt ook de zijkanten uitgevoerd met deze spiegelende wand.

U kunt de haard strak inbouwen of u kunt de keuze maken om de haard verdiept in te bouwen. Faber levert hiervoor 2 kaders. Een kader van 5 cm en een kader van 10 cm. Mocht u de haard willen inbouwen met een plateau dan kunt het plateau laten doorlopen tot aan het glas voor een strak resultaat.

Alle Faber Matrix haarden hebben de optie om via een mee te bestellenICT besturing de haard via een app te besturen. Deze app geeft niet alleen de mogelijkheid om de haard te bedienen maar houd u ook op de hoogte van de onderhoudsbeurten en het verbruik.

Mocht u toch liever een smallere haard willen klik dan hiervoor de FaberMatrix 800/650 I front.

Onderstaand treft u de impressie film aan van de Faber Matrix

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseB
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningOptioneel
LiftdeurNee
Breedte glas105
Inbouw hoogte117,30
Inbouw diepte57,40
Inbouw breedte119,30
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Faber Matrix 1050/650 I