Faber Matrix 1050/500 II

Faber Matrix 1050/500 II

Faber Matrix 1050/500 II

B
Prijs op aanvraag
SKU
Matrix 1050/500 II

De gashaard wordt geleverd met een prachtige gevormde houtstammenset. Deze houtstammen liggen schuin omhoog waar het vuur van onderen omheen komt. Onder deze mooie gevormde houtstammen kunt u kiezen vooreen symbio verlichting dat ingeschakeld kan worden met de afstandsbediening. Met de Symbio Module hebt u een asbed wat overeenkomt met het gloeiend as uit een echte open haard. Dit in combinatie met zijn prachtige vlammen om de houtstammen geeft een werkelijk fantastisch sfeer beeld.

De Faber Matrix 1050/500 ll wordt standaard geleverd met een afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kunt u niet alleen de verlichting en de hoogte van de vlammen instellen maar kunt u ook een gedeelte van het vlammenspel uitschakelen. Hebt u niet het volledige vermogen nodig van de haard kunt u met 1 druk op de afstandsbediening de achterste vlammen uitschakelen. Hiermee behoud u de prachtige vlammen aan de voorzijde en bespaart u tevens een deel gas.

De Faber Matrix 1050/500 ll gashaard worden geleverd met een gepolijst glas. Dit glas heeft een breedte van 1085mm en een hoogte van 500mm. U kunt in plaats van het gepolijste ook voor ontspiegeld glas kiezen. Ontspiegeld glas heeft een coating waardoor het glas niet meer spiegelt. Hierdoor wordt de vuurbeleving nog groter en benaderd de gashaard de realiteit van een open haard. Een zeer goede optie voor de vuurbelevenis

De Faber Matrix 1050/500 ll haard kunt u ook krijgen met een spiegelende achterwand. Het vuur wordt dan in de achterwand weerspiegelt waardoor u meer diepte krijgt in uw haard. Bij het hoekmodel wordt ook de zijkant uitgevoerd met deze spiegelende wand. U krijgt hiermee ook meer vuurzicht wanneer u vanuit de zijkant naar de haard kijkt. Standaard wordt de de haard geleverd met een zwarte vlakke stalen achterwand.

U kunt de haard strak inbouwen of u kunt de keuze maken om de haard verdiept in te bouwen. Faber levert hiervoor 2 kaders. Een kader van 5 cm en een kader van 10 cm. Mocht u de haard willen inbouwen met een plateau dan kunt het plateau laten doorlopen tot aan het glas voor een strak resultaat.

Alle Faber Matrix haarden hebben de optie om via een mee te bestellenICT besturing de haard via een app te besturen. Deze app geeft niet alleen de mogelijkheid om de haard te bedienen maar houd u ook op de hoogte van de onderhoudsbeurten en het verbruik.

Mocht u toch liever een kleinere hoekhaard willen klik dan hiervoor de FaberMatrix 800 II hoek.

Onderstaand treft u de impressie film aan van de Faber Matrix

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseB
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas108.7 + 38.3
Inbouw hoogte102,30
Inbouw diepte57,40
Inbouw breedte124,20
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Faber Matrix 1050/500 II