Faber Fyn 600

Faber Fyn 600

Faber Fyn 600

B
Prijs op aanvraag
SKU
Fyn 600

De Faber Fyn 600 is een kleine inbouw gashaard dat zeer geschikt is voor klein ruimtes. Leuk om in te bouwen in een kasten wand of aan het einde van een eettafel.

De Faber Fyn 600 is voorzien van een Embered flatburner met een prachtige houtset. Het vermogen van deze kleine inbouw gashaard is maar 3.5 kw. U kunt de haard dus altijd op vol vermogen laten branden en genieten van zijn volle vlammen.

De Faber Fyn kenmerkt zich door zijn somber uiterlijk zonder kaderlijsten. Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u de haard aan en uit schakelen en de vlammen in hoogte verstellen. Het glas van de Faber Fun 450 is maar liefst 59.8 cm breed en 35 cm hoog. De inbouwdiepte van de haard is maar 33.2 cm dus de haard komt niet ver de kamer in.

Misschien wel het leukste aan de Faber Fyn serie is de prijs. Door dat alle technische hoogstandjes niet nodig zijn bij deze haard hebt u al ee inbouw gashaard voor onder de &euro.2000,-. U hebt bij deze haard een concentrische afvoer kanaal nodig en kan met dit kanaal door de gevel worden aangesloten. Betekend dit dat de haard tegen een buiten muur komt te staan hebt u maar een standaard set ndig van &euro.275,-

Kortom, de Faber Fyn geeft niet alleen sfeer maar is er ook voor de kleine beurs.

Mocht u liever een hogere goedkope haard hebben klik dan hier voor de Faber Fyn 450.

Onderstaand hebben wij een film over de installatie van een Faber Gashaard geplaatst.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseB
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieHoutset of (Carrara) kiezels
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas59.8
Inbouw hoogte64,90
Inbouw diepte33,50
Inbouw breedte68,40
Diameter rookkanaal100/150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Faber Fyn 600