Faber Farum

Faber Farum

Faber Farum

A
Prijs op aanvraag
SKU
Farum

De Faber Farum laat zich onderscheiden door zijn prijs maar zeker door zijn groot glas waarachter een prachtig vuur schuil gaat. U kunt bij de kleine gashaard kiezen voor een houtset of voor een strak uiterlijk met witte Carara kiezels.

Het vermogen van de Faber Farum ligt op 4 kw en is daarmee een gashaard dat lekker bij verwarmd. Met de bijgeleverde afstandbediening kunt u het vermogen reduceren tot 2.2kw.

Het glas van de Farum is maar liefst 45 cm breed en 50.1cm hoog. De kachel zelf is maar 94.4cm hoog dus u hebt meer dan de helft van de totale haard aan glas.

De Faber Farum is een gashaard met een gesloten systeem. Met dit systeem is het mogelijk om de haard via de gevel aan te sluiten. U hebt dus geen duur rookkanaal nodig tot bove de nok van uw woning. Mocht u vragen hebben over dit systeem of hoe u deze haard kunt aansluiten, dan zien wij graag uw mail tegemoet.

Met de Faber Farum hebt u niet alleen een mooie plaatstalen gashaard met veel vuurzicht maar bent uook nog eens voordlig uit.

Mocht u liever een iets klassieker model willen klik dan hier voor de Beaufort Ease Gashaard

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieHoutset of (Carrara) kiezels
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Hoogte94,40
Breedte59,40
Diepte32,30
Breedte glas45
Diameter rookkanaal100/150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Faber Farum