Element4 Trisore 140

Element4 Trisore 140

Element4 Trisore 140

A
€ 7.016,00
SKU
Trisore 140
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Element4 Trisore 140 weet je direct te imponeren met zijn uiterlijk maar is meer dan alleen een mooi plaatje. Het gezellige vlammenspel geeft heerlijke stralingswarmte op de belangrijkste plek in je huis. Daarnaast biedt een gashaard ultiem gemak dankzij een app of afstandsbediening. Het vlammenspel is tegenwoordig ook niet meer van echt te onderscheiden en de warmte is heerlijk.

Element4 heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. De Element4 Trisore 140 is daarom een haard van echte kwaliteit. Samen met het mooie prijskaartje maakt dit zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een Gashaard met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Omdat de Element4 Trisore 140 de optie heeft voor een boven- en achteraansluiting kan deze Gashaard overal neergezet worden. Indien u verhuist kan de Element4 Trisore 140 dus gewoon mee. De afmetingen van deze Gashaard zijn 62.4 x 146.4 x 33.3. We adviseren je graag als je vragen hierover hebt of een maattekening op wilt vragen. Door de geringe diepte van 33.3 cm kan de Element4 Trisore 140 overal wel een leuk plekje vinden. Hij is niet veeleisend en daar houden we van! Deze gashaard heeft een gesloten systeem waardoor zuurstof aangevoerd en rookgassen afgevoerd worden door hetzelfde dubbelkanalige rookkanaal. Dit wordt ook wel een concentrisch rookkanaal genoemd.

Element4
Als Nederlandse fabrikant van gashaarden en elektrische haarden heeft Element4 inmiddels naam gemaakt dankzij doordachte eenvoud. Eenvoud is volgens Element4 het kenmerk van ware schoonheid. Eenvoud in constructie maakt installatie en onderhoud gemakkelijk. Eenvoud in bedieningsgemak zorgt ervoor dat de klant tevreden is en eenvoud in design zorgt ervoor dat het accent op het vuur komt te liggen. In alle opzichten zijn de haarden van Element4 een aanrader.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningOptioneel
LiftdeurNee
Diameter rookkanaal200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Trisore 140