Element4 Trisore 100

Element4 Trisore 100

Element4 Trisore 100

B
€ 5.195,00
SKU
Trisore 100
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Element4 Trisore 100 brengt comfortabele warmte en sfeervolle vlammen op een laagdrempelige manier. Je hoeft er bijna geen moeite voor te doen omdat de gashaard eenvoudig te bedienen is vanuit je luie stoel. Met een gashaard heb je altijd warmte en een gezellig vlammenspel binnen handbereik. Snel en gemakkelijk genieten zonder teveel werk en inspanning, dat wil toch iedereen? De Element4 Trisore 100 is niet alleen mooi, hij heeft een vermogen van maar liefst 8.2 kW. Hierdoor is hij zeer geschikt voor de meeste livings, namelijk van 100 tot 220 m3. We helpen je graag verder met advies wat geschikt is voor jouw woning, neem dus vooral contact met ons op.

De Element4 Trisore 100 is waanzinnig aantrekkelijk geprijsd! De prijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte, we kunnen je vast positief verrassen. Omdat de Element4 Trisore 100 een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze niet altijd geschikt om voor een schouw te plaatsen. Met het gesloten systeem van deze gashaard zal er een concentrisch rookkanaal gebruikt moeten worden. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor plaatsing. Met de afstandsbediening wordt sfeer en warmte wel heel makkelijk te creë.ren. Met een druk op de knop kunt u de Element4 Trisore 100 in- of uitschakelen.

Element4
Als Nederlandse fabrikant van gashaarden en elektrische haarden heeft Element4 inmiddels naam gemaakt dankzij doordachte eenvoud. Eenvoud is volgens Element4 het kenmerk van ware schoonheid. Eenvoud in constructie maakt installatie en onderhoud gemakkelijk. Eenvoud in bedieningsgemak zorgt ervoor dat de klant tevreden is en eenvoud in design zorgt ervoor dat het accent op het vuur komt te liggen. In alle opzichten zijn de haarden van Element4 een aanrader.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseB
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Inbouw hoogte71,40
Inbouw diepte33,80
Inbouw breedte103,00
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Trisore 100