Element4 Tenore 240

Element4 Tenore 240

Element4 Tenore 240

A
€ 11.230,00
SKU
Tenore 240
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Element4 Tenore 240 zorgt meteen voor veel sfeer in uw woning. Met een gashaard heb je altijd warmte en een gezellig vlammenspel binnen handbereik. Snel en gemakkelijk genieten zonder teveel werk en inspanning, dat wil toch iedereen? Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 15 kW. Dit maakt deze Element4 Tenore 240 vooral geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter.

De Element4 Tenore 240 is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Element4 staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! De Element4 Tenore 240 heeft geen optie voor een achteraansluiting en is daarom alleen met een bovenaansluiting te installeren. Deze informatie en een goede voorbereiding is het halve werk. Deze Gashaard is 108.6 x 265.6 x 41.4 groot. Voor elke situatie is wel een passende haard, we adviseren je graag als je vragen hierover hebt. Omdat de diepte dus maar 41.4 cm is kan deze prachtige haard bijna overal terecht. Hij voelt zich snel thuis en zal je graag gaan verwarmen. Doordat deze gashaard een gesloten systeem heeft wordt de aan- en afvoer van de zuurstof en rookgassen in hetzelfde concentrische rookkanaal geregeld. Een modern en veilig systeem. Gemak dient de mens zeggen ze altijd, en dat maakt de Element4 Tenore 240 helemaal waar. Met de afstandsbediening verwarmt hij uw woonruimte met een druk op de knop.

Element4
Als Nederlandse fabrikant van gashaarden en elektrische haarden heeft Element4 inmiddels naam gemaakt dankzij doordachte eenvoud. Eenvoud is volgens Element4 het kenmerk van ware schoonheid. Eenvoud in constructie maakt installatie en onderhoud gemakkelijk. Eenvoud in bedieningsgemak zorgt ervoor dat de klant tevreden is en eenvoud in design zorgt ervoor dat het accent op het vuur komt te liggen. In alle opzichten zijn de haarden van Element4 een aanrader.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieHoutset of (Carrara) kiezels
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Inbouw hoogte108,60
Inbouw diepte41,40
Inbouw breedte265,60
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Tenore 240