Element4 Tenore 140

Element4 Tenore 140

Element4 Tenore 140

A
€ 7.574,00
SKU
Tenore 140
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Element4 Tenore 140 brengt met zijn mooie uiterlijk meteen sfeer in uw woning. Met een gashaard heb je altijd warmte en een gezellig vlammenspel binnen handbereik. Snel en gemakkelijk genieten zonder teveel werk en inspanning, dat wil toch iedereen? De Element4 Tenore 140 heeft niet alleen een mooie uitstraling, hij heeft een zeer hoog vermogen, namelijk wel 10.6 kW. Hiermee kan hij ook grotere woonruimtes met gemak verwarmen.

Element4 heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. De Element4 Tenore 140 is daarom een haard van echte kwaliteit. Samen met het mooie prijskaartje maakt dit zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een Gashaard met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De Element4 Tenore 140 heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting. Omdat de Element4 Tenore 140 een gesloten systeem heeft zal hij aangesloten moeten worden op een concentrisch rookkanaal. Met de afstandsbediening wordt sfeer en warmte wel heel makkelijk te creë.ren. Met een druk op de knop kunt u de Element4 Tenore 140 in- of uitschakelen.

Element4
Element4 brengt in Nederland al jaren een geweldig assortiment aan gashaarden en elektrische haarden op de markt. De sleutel van succes bij Element4 is de focus op eenvoud. Ware schoonheid zit namelijk in eenvoud. De installatie en het onderhoud is relatief gemakkelijk dankzij de eenvoudige en degelijke constructie. Om de haarden gebruiksvriendelijk te houden is in de besturing eveneens gekozen voor eenvoud. En tot slot ligt bij alle haarden van Element4 het accent op het vuur dankzij de keuze voor eenvoud in design. Eenvoudigweg genieten dus!

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Inbouw hoogte58,70
Inbouw diepte30,40
Inbouw breedte154,10
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Tenore 140