Element4 Summum 70F

Element4 Summum 70F

Element4 Summum 70F

A
€ 4.999,00
SKU
Summum 70F
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Element4 Summum 70F combineert aangename warmte met de toegevoegde waarde van een sfeerelement in je intereieur. Het bedieningsgemak van een gashaard is niet te vergelijken met een houtkachel, u hoeft niet met hout in de weer en de afstandsbediening ligt altijd paraat. De Element4 Summum 70F is niet alleen mooi, hij heeft een vermogen van maar liefst 8 kW. Hierdoor is hij zeer geschikt voor de meeste woningen, namelijk van 100 tot 220 m3. We helpen je graag verder met advies wat geschikt is voor jouw woning, neem dus vooral contact met ons op.

De Element4 Summum 70F is waanzinnig aantrekkelijk geprijsd! De prijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte, we kunnen je vast positief verrassen. De Element4 Summum 70F heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting. Doordat deze gashaard een gesloten systeem heeft wordt de aanvoer van zuurstof en afvoer van rookgassen in hetzelfde concenctrische rookkanaal geregeld. Met de afstandsbediening van de Element4 Summum 70F wordt sfeer en warmte wel heel makkelijk te creë.ren. Comfort is belangrijk, vooral als je het druk hebt en moe thuis komt. Dan kan het grote genieten beginnen met een druk op de knop.

Element4
Element4 brengt in Nederland al jaren een geweldig assortiment aan gashaarden en elektrische haarden op de markt. De sleutel van succes bij Element4 is de focus op eenvoud. Ware schoonheid zit namelijk in eenvoud. De installatie en het onderhoud is relatief gemakkelijk dankzij de eenvoudige en degelijke constructie. Om de haarden gebruiksvriendelijk te houden is in de besturing eveneens gekozen voor eenvoud. En tot slot ligt bij alle haarden van Element4 het accent op het vuur dankzij de keuze voor eenvoud in design. Eenvoudigweg genieten dus!

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalGlas
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Inbouw hoogte62,40
Inbouw diepte33,30
Inbouw breedte81,80
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Summum 70F