Element4 Summum 70C

Element4 Summum 70C

Element4 Summum 70C

A
€ 5.133,00
SKU
Summum 70C
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Real Flame Brander. Het vermogen van deze prachtige haard is 7.6 kilowatt en is op verschillende manieren te regelen met de bij geleverde afstandsbediening. Mocht u de haard willen bedienen met uw tablet of smartphone kunt u de wifi module mee bestellen en de app downloaden om de haard te bedienen.

De Element4 Summum 70C heeft een frontglas van 703 mm breed en maar liefst 420 mm hoog. het zij glas is 243 mm diep. Het standaard geleverde glas kunt u vervangen door eenontspiegeldglas. Dit ontspiegeld glas geeft minder weerspiegeling dan een standaard gepolijst glas. Dit geeft een beter zicht op het prachtige vlammenspel van de Summum 70C. Wij van Focos Haardenspeciaalzaak raden deze optie aan. Het ontspiegeld glas heeft wel een speciale behandeling nodig vandaar dat wij onder aan deze pagina een film hebben geplaatst waarin dit uitgelegd wordt.

De Real Flame brander is opgebouwd uit meerdere branders waarvan u de achterste brander kunt uitschakelen om het vermogen te reduceren. U kunt de vlammen ook in hoogte verstellen echter bij de optie om de achterste brander uit te schakelen behoud u toch een mooie hoge vlam in de haard. De Real Flamebrander wordt geleverd met een prachtig vormgegeven hout set dat net als bij een open haard schuin omhoog ligt. Onder deze brandende houtstammen ligt een verlichtingselement van led lampen dat de bodem verlicht en het net lijkt of er een echt as bed aanwezig is. Om nog meer vlammen te krijgen kunt u in plaats van de stalen binnenwanden kiezen voor keramisch glas. Dit zwart glas weerspiegelen de vlammen waardoor er meer diepte in uw vlambeeld ontstaat.

Element 4 gashaarden staan bekend om hun geringe inbouw diepte. De Element4 Summum 70C heeft maar een inbouw diepte van 336 mm. Dit scheelt enorm in de ruimte die een haard inneemt is een plus punt voor de Element gashaarden.

Mocht u toch liever een driezijdige gashaard willen klik dan hier voor de Element4 Summum 70 3/S

Onderstaand klikt u op de film voor de reiniging van het ontspiegeld glas van element4

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalGlas
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Inbouw hoogte71,40
Inbouw diepte33,80
Inbouw breedte74,70
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Summum 70C