Element4 Summum 190F

Element4 Summum 190F

Element4 Summum 190F

A
€ 11.295,00
SKU
Summum 190F
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Element4 Summum 190F is een gashaard met een zeer mooi design. Daarnaast is een gashaard zeer gemakkelijk in gebruik, met een druk op de knop kunt u van de warmte genieten. De Element4 Summum 190F heeft niet alleen een mooie uitstraling, hij heeft een zeer hoog vermogen, namelijk wel 17.4 kW. Hiermee kan hij ook grotere woonruimtes met gemak verwarmen.

De Element4 Summum 190F is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Element4 staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! De Element4 Summum 190F heeft geen optie voor een achteraansluiting en is daarom alleen met een bovenaansluiting te installeren. Deze informatie en een goede voorbereiding is het halve werk. Deze gashaard functioneert met een gesloten systeem waardoor zuurstofaanvoer en rookgasafvoer door hetzelfde kanaal gaat. Dit wordt ook wel een concentrisch rookkanaal genoemd. Laat je voor aankoop altijd goed informeren over de juiste materialen. Doordat de Element4 Summum 190F de optie heeft om via een afstandsbediening te werken, kunt u de haard vanaf de bank in- en uitschakelen.

Element4 www.element4.nl
Als Nederlandse fabrikant van gashaarden en elektrische haarden heeft Element4 inmiddels naam gemaakt dankzij doordachte eenvoud. Eenvoud is volgens Element4 het kenmerk van ware schoonheid. Eenvoud in constructie maakt installatie en onderhoud gemakkelijk. Eenvoud in bedieningsgemak zorgt ervoor dat de klant tevreden is en eenvoud in design zorgt ervoor dat het accent op het vuur komt te liggen. In alle opzichten zijn de haarden van Element4 een aanrader.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalGlas
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas190.1
Inbouw hoogte72,20
Inbouw diepte46,10
Inbouw breedte197,00
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Summum 190F