Element4 Summum 190C

Element4 Summum 190C

Element4 Summum 190C

A
€ 10.592,00
SKU
Summum 190C
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Element4 Summum 190C brengt comfortabele warmte en sfeervolle vlammen op een laagdrempelige manier. Je hoeft er bijna geen moeite voor te doen omdat de gashaard eenvoudig te bedienen is vanuit je luie stoel. Een gashaard is super voor mensen die veel werken, je hoeft er bijna niets voor te doen. Een druk op de knop en je hebt sfeer en warmte in huis. Met het vermogen van circa 17.4 kW kan deze Gashaard grote ruimtes met groot gemak verwarmen, de Element4 Summum 190C is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes. Neem vooral contact met ons op voor advies over deze haard!

Element4 investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Element4 Summum 190C zeker een haard om bij stil te staan en toe te voegen aan je favorieten. Dit is namelijk echt een haard die je huis nog lang zal verwarmen. Een aspect waar je rekening mee moet houden bij de Element4 Summum 190C is dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. Meestal geen probleem, maar wel goed om te weten. Omdat de Element4 Summum 190C een gesloten systeem heeft zal hij aangesloten moeten worden op een concentrisch rookkanaal. De afstandsbediening maakt de Element4 Summum 190C wel tot een heel handige warmtebron in je woning. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de haard naar je wens in te stellen. Gemak dient de mens.

Element4 www.element4.nl
Element4 brengt in Nederland al jaren een geweldig assortiment aan gashaarden en elektrische haarden op de markt. De sleutel van succes bij Element4 is de focus op eenvoud. Ware schoonheid zit namelijk in eenvoud. De installatie en het onderhoud is relatief gemakkelijk dankzij de eenvoudige en degelijke constructie. Om de haarden gebruiksvriendelijk te houden is in de besturing eveneens gekozen voor eenvoud. En tot slot ligt bij alle haarden van Element4 het accent op het vuur dankzij de keuze voor eenvoud in design. Eenvoudigweg genieten dus!

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalGlas
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Inbouw hoogte72,20
Inbouw diepte46,10
Inbouw breedte198,40
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Summum 190C