Element4 Summum 190C

Element4 Summum 190C

Element4 Summum 190C

A
€ 11.395,00
SKU
Summum 190C
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Element4 Summum 190C is een gashaard met een zeer mooi design. Daarnaast zorgt een gashaard voor veel gemak ten opzichte van een houtkachel, u hoeft namelijk niet met hout in de weer. Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 17.4 kW. Dit maakt deze Element4 Summum 190C bij uitstek favoriet voor de wat grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor een passend advies over het vermogen.

Element4 heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. De Element4 Summum 190C is daarom een haard van echte kwaliteit. Samen met het mooie prijskaartje maakt dit zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een Gashaard met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Omdat de Element4 Summum 190C een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze niet altijd geschikt om voor een schouw te plaatsen. Met het gesloten systeem van deze gashaard zal er een concentrisch rookkanaal gebruikt moeten worden. Gemak dient de mens zeggen ze altijd, en dat maakt de Element4 Summum 190C helemaal waar. Met de afstandsbediening verwarmt hij uw woonruimte met een druk op de knop.

Element4 www.element4.nl
Als Nederlandse fabrikant van gashaarden en elektrische haarden heeft Element4 inmiddels naam gemaakt dankzij doordachte eenvoud. Eenvoud is volgens Element4 het kenmerk van ware schoonheid. Eenvoud in constructie maakt installatie en onderhoud gemakkelijk. Eenvoud in bedieningsgemak zorgt ervoor dat de klant tevreden is en eenvoud in design zorgt ervoor dat het accent op het vuur komt te liggen. In alle opzichten zijn de haarden van Element4 een aanrader.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalGlas
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Inbouw hoogte72,20
Inbouw diepte46,10
Inbouw breedte198,40
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Summum 190C