Element4 Summum 140T

Element4 Summum 140T

Element4 Summum 140T

A
€ 8.995,00
SKU
Summum 140T
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Element4 Summum 140T gashaard is niet alleen mooi om te zien, maar is ook heerlijk om je letterlijk en figuurlijk bij op te warmen na een kille, donkere dag. Daarnaast is een gashaard zeer gemakkelijk in gebruik, met een druk op de knop kunt u van de warmte genieten. Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 17.4 kW. Dit maakt deze Element4 Summum 140T vooral geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter.

Element4 staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Element4 Summum 140T een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. De Element4 Summum 140T heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting. Met het gesloten systeem van deze gashaard zal er een concentrisch rookkanaal gebruikt moeten worden. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor plaatsing. Gemak dient de mens zeggen ze altijd, en dat maakt de Element4 Summum 140T zeker waar. Met de afstandsbediening kan je de haard eenvoudig en gemakkelijk bedienen, wel zo prettig!

Element4
Als Nederlandse fabrikant van gashaarden en elektrische haarden heeft Element4 inmiddels naam gemaakt dankzij doordachte eenvoud. Eenvoud is volgens Element4 het kenmerk van ware schoonheid. Eenvoud in constructie maakt installatie en onderhoud gemakkelijk. Eenvoud in bedieningsgemak zorgt ervoor dat de klant tevreden is en eenvoud in design zorgt ervoor dat het accent op het vuur komt te liggen. In alle opzichten zijn de haarden van Element4 een aanrader.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalGlas
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Inbouw hoogte85,20
Inbouw diepte40,40
Inbouw breedte154,10
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Summum 140T