Element4 Summum 140R

Element4 Summum 140R

Element4 Summum 140R

A
€ 8.995,00
SKU
Summum 140R
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Element4 Summum 140R combineert aangename warmte met de toegevoegde waarde van een sfeerelement in je intereieur. Daarnaast kunt u hiervan genieten zonder bezig te moeten zijn met hout, terwijl het vuur bijna niet meer van een houtvuur te onderscheiden is. De Element4 Summum 140R heeft niet alleen een mooie uitstraling, hij heeft een zeer hoog vermogen, namelijk wel 17.4 kW. Hiermee kan hij ook grotere woonruimtes met gemak verwarmen.

Element4 heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. En dat kun je zien en merken! De Element4 Summum 140R is een haard die een onuitwisbare indruk achter laat. Samen met de aantrekkelijke prijs is het een echte aanrader voor iemand die op zoek is naar een Gashaard met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Een minpunt van de Element4 Summum 140R zou kunnen zijn dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. Omdat deze gashaard een gesloten systeem heeft is het noodzakelijk dat er een concentrisch rookkanaal gebruikt wordt. Gemak dient de mens zeggen ze altijd, en dat maakt de Element4 Summum 140R helemaal waar. Met de afstandsbediening verwarmt hij uw woonruimte met een druk op de knop.

Element4
Als Nederlandse fabrikant van gashaarden en elektrische haarden heeft Element4 inmiddels naam gemaakt dankzij doordachte eenvoud. Eenvoud is volgens Element4 het kenmerk van ware schoonheid. Eenvoud in constructie maakt installatie en onderhoud gemakkelijk. Eenvoud in bedieningsgemak zorgt ervoor dat de klant tevreden is en eenvoud in design zorgt ervoor dat het accent op het vuur komt te liggen. In alle opzichten zijn de haarden van Element4 een aanrader.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalGlas
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Inbouw hoogte85,20
Inbouw diepte40,60
Inbouw breedte154,00
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Summum 140R