Element4 Summum 100F

Element4 Summum 100F

Element4 Summum 100F

A
€ 6.295,00
SKU
Summum 100F
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Real Flame Brander van Element4.De warmte afgifteis10.9 kilowatt en isdoor het hoge vermogengeschikt voor de grotere woonruimtes. De warmte is regelbaar met de afstandsbediening, met uw tablet of smartphone.Om de haard te bedienen met uw smartphone of tablet hebt u wel de wifi module nodig. Deze vind u bij de opties.

De Element4 Summum 100F heeft eenruitvan991 mm breeden 575 mm hoog. Het groteglaskan worden geleverd inontspiegeldglas. Dit ontspiegeld glasheeft geenspiegelende werking zoalshet standaard geleverdgepolijst glas dat heeft. Met de optie van ontspiegeld glas lijkt het net of er geen glas in de haard zit en heeft u eengrotere vuurbelevenis.

De Real Flame brander in de Element4 Summum 100Fbestaat uit meerdere branders waarbij u de achterste brander kunt uitschakelen om het vermogen te verminderen. Op deze brander liggen de fraai gevormde houtstammenschuin omhoog waarhet vuur heen omheen komt. Zo krijgt u het effect van een echte open haard. Dit beeld wordt nog verder versterkt door het verlichtingselement onder de branders. Dit led licht geeft het effect van een gloeiend as bed. De zijwanden en achterwand van de gashaard zijn standaard van zwart staal. U kunt als optie kiezen voor een zwart spiegelend glas aan de binnenzijde. In dit glas weerspiegelen de vlammen waardoor het vlambeeld meer diepte krijgt. In een front haard geeft dit een zeer mooi effect en raden wij dan ook aan bij de Element4 Summum 100F.

Element 4 gashaarden staan bekend om hun geringe inbouw diepte. De Element4 Summum100F heeft maar een inbouw diepte van424 mm. Ditzorgt ervoor dat de haardminder ruimte inneemt dan van de vele concurrenten. dit is een +punt voor de Element gashaarden.

Mocht u toch liever een gashaard willen met minder vermogen klik dan hier voor de Element470F

Onderstaand klikt u op de film voor app bediening van de Summum serie

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalGlas
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Inbouw hoogte62,40
Inbouw diepte33,30
Inbouw breedte81,80
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Summum 100F