Element4 Summum 100C

Element4 Summum 100C

Element4 Summum 100C

A
€ 6.395,00
SKU
Summum 100C
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Real Flame Brander. Deze brander is ontwikkeld door Element4 zelf..De warmte afgifteis10.9 kilowatt en isdoor het hoge vermogengeschikt voor de grotere woonruimtes. Deze haard is zeer geschikt voor het plaatsen in een hoeksituatie en is makkelijk aan te sluiten op de gevel door het gesloten systeem. Dit concentrisch systeem met een diameter van 200/130 zorgt ervoor dat u niet boven de nok van uw woning hoeft uit te komen. Hebt u een bestaand kanaal in huis en u hebt vragen over het aansluiten dan beatwoorden wij deze graag.

De Element4 Summum100C heeft eenruitvan991 mm breeden 545 mm hoog. Hetzijglas is 337 mm diep en het glas van de Element4 Summum 100Ckan worden geleverd inontspiegeldglas. Dit ontspiegeld glasheeft geenspiegelende werking zoalshet standaard geleverdgepolijst glas dat heeft. Met de optie van ontspiegeld glas lijkt het net of er geen glas in de haard zit en heeft u eengrotere vuurbelevenis.De zijwanden en achterwand van de gashaard zijn standaard van zwart staal. U kunt als optie kiezen voor een zwart spiegelend glas aan de binnenzijde. In dit glas weerspiegelen de vlammen waardoor het vlambeeld meer diepte krijgt. In een front haard geeft dit een zeer mooi effect en beide optiesraden wij dan ook aan bij de Element4 Summum 100C.

De Real Flame brander in de Element4 Summum 100Cbestaat uit meerdere branders waarbij u de achterste brander kunt uitschakelen om het vermogen te verminderen. Op deze brander liggen de fraai gevormde houtstammenschuin omhoog waarhet vuur heen omheen komt. Deze vlammen kunt u in stellen met de standaard bijgeleverde afstandsbediening maar kunnen ook worden ingesteld met uw smartphone of tablet.Onderstaand hebben wij een fil geplaatst waarin de werking wordt uitgelegd. Hiervoor dient u wel de wifi module mee te bestellen.Zo krijgt u het effect van een echte open haard. Dit beeld wordt nog verder versterkt door het verlichtingselement onder de branders. Dit led licht geeft het effect van een gloeiend as bed.

Element 4 gashaarden staan bekend om hun geringe inbouw diepte. De Element4 Summum100C heeft maar een inbouw diepte van426 mm. Ditzorgt ervoor dat de haardminder ruimte inneemt dan van de vele concurrenten. dit is een +punt voor de Element gashaarden.

Mocht u toch liever een gashaard willen met minder vermogen klik dan hier voor de Element4Summum 70C

Onderstaand klikt u op de film voor app bediening van de Summum serie

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalGlas
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Summum 100C