Vragen? Bel 06 14 76 85 61

Liever chatten? Wij zijn ook op Whatsapp bereikbaar!

Vragen? Klik op het icoon voor direct contact

Bellen voor houtkachel

Bellen

De Element4 Summum 100 3/S op propaan?

Heeft u geen gasaansluiting? Dan kunnen wij de Element4 Summum 100 3/S ook op propaan leveren!

A

Element4 Summum 100 3/S

€ 4.995,00

* Verplichte velden

Bekijk onze SUPERDEALS

Snelle en GRATIS levering vanaf € 500,-

Bel ons als u vragen heeft over dit product

Beste service

Laagste prijsgarantie

TipHet aanschaffen van een haard is niet zomaar iets, er dient rekening gehouden te worden met bijvoorbeeld het vermogen, maar ook het rookkanaal. Elke situatie is natuurlijk anders.

Ons team staat klaar om hierin u te adviseren! Neem contact op door een aanbieding aan te vragen of te bellen.

06-14768561

Omschrijving Element4 Summum 100 3/S

Real Flame Brander. Het vermogen van deze prachtige haard is 10.9 kilowatt en heeft een concentrische aansluiting van 200/130. Met een concentrische aansluiting kunt u de haard op de gevel aansluiten. Mocht u beschikken over een rookkanaal dan geven wij u graag advies over het aansluiten van de Summum 70 3/S. De vlammen van de Element4 100 3/S zijn met de standaard afstandsbediening in hoogte te verstellen maar u kunt hiermee ook de achterste brander van de vlammen uitschakelen. Op deze wijze behoud u de prachtige hoge vlammen maar geeft de haard minder warmte en bespaart u op uw gas rekening. U kunt als optie ook kiezen voor de wifi module. Hiermee kunt u de haard bedienen met uw smartphone of tablet. Nooit meer hoeft u te zoeken naar uw afstandsbediening.

De Element4 Summum 100 3/S heeft een frontglas van 991 x 545 mm (bxh). Het zijglas is maar liefst 334 mm .Hierdoor hebt u vanuit elke positie in uw woonruimte zicht op het prachtige vlammenspel van uw gashaard. De Element4 wordt standaard geleverd met een gepolijst glas. Dit glas geeft reflectie en deze weerspiegeling kan voorkomen worden met een ontspiegeld glas. Dit glas heeft wel een speciale behandeling nodig. Bij de Element4 70F hebben wij hiervan een film staan. Klikt op hier om deze film te bekijken.

De Element4 Summum 100 3/S is voorzien van een Real Flame brander dat geleverd wordt met een hout set en verlichting onder de brander. Het prachtige vuur komt om de schuin liggende houtstammen heen en de verlichting creëert een beeld van een as bed. U zult denken dat u een open haard heeft gekozen. Het vlambeeld kan nog worden versterkt door de standaard zwarte achterwand te vervangen door een spiegelende achterwand. Dit keramische glas zorgt voor meer diepte in uw haard en weerspiegelen de vlammen. De vlammen kunt u in hoogte regelen door middel van de afstandsbediening. niet alleen in hoogte maar ook in diepte. U kunt namelijk de achterste brander uitschakelen. Met een wifi module kunt u dit ook digitaal doen met uw smartphone of tablet. bekijkt u onderstaande film met uitleg over deze mogelijkheid.

Element 4 gashaarden staan bekend om hun geringe inbouw diepte. De Element4 Summum 70 3/S is met een inbouw diepte van 336 mm zeer ondiep. Dit scheelt in de ruimte die een haard inneemt, en is een enorm plus punt voor de Element gashaarden.

Mocht u toch liever een front gashaard willen klik dan hier voor de Element4 Summum 100F

Onderstaand klikt u op de film voor de reiniging van het ontspiegeld glas van element4

Extra informatie

Element4 Summum 100 3/S algemeen

Vuurzicht Driezijdig
Brandstof Aardgas/Propaan
Materiaal Glas,Staal
Kleur Zwart
Branderdecoratie Houtblokken
Systeem Gesloten
Kleur Zwart
Afstandsbediening Ja
Energieklasse A

Element4 Summum 100 3/S vermogen

Maximaal vermogen (kW) 3-11

Element4 Summum 100 3/S afmetingen

Inbouw hoogte  87,70
Inbouw breedte  111,70
Inbouw diepte  42,60
Breedte glas Gasvuur

Element4 Summum 100 3/S afvoer/aansluiting

Diameter rookkanaal (mm) 130/200
Bovenaansluiting Ja

Vraag stellen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Element4 Summum 100 3/S

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering