Element4 Summum 100 3/S

Element4 Summum 100 3/S

Element4 Summum 100 3/S

A
€ 6.495,00
SKU
Summum 100 3/S
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Real Flame Brander. Het vermogen van deze prachtige haard is 10.9 kilowatt en heeft een concentrische aansluiting van 200/130. Met een concentrische aansluiting kunt u de haard op de gevel aansluiten. Mocht u beschikken over een rookkanaal dan geven wij u graag advies over het aansluiten van de Summum 70 3/S. De vlammen van de Element4100 3/S zijn met de standaard afstandsbediening in hoogte te verstellen maar u kunt hiermee ook de achterste brander van de vlammen uitschakelen. Op deze wijze behoud u de prachtige hoge vlammen maar geeft de haard minder warmte en bespaart u op uw gas rekening. U kunt als optie ook kiezen voor de wifi module. Hiermee kunt u de haard bedienen met uw smartphone of tablet. Nooit meer hoeft u te zoeken naar uw afstandsbediening.

De Element4 Summum100 3/S heeft een frontglas van991x545 mm (bxh). Het zijglas ismaar liefst334 mm .Hierdoor hebt u vanuit elke positie in uw woonruimte zicht op het prachtige vlammenspel van uw gashaard. De Element4 wordt standaard geleverd met een gepolijst glas. Dit glas geeft reflectie en deze weerspiegeling kan voorkomen worden met een ontspiegeld glas. Dit glas heeft wel een speciale behandeling nodig. Bij de Element4 70F hebben wij hiervan een film staan. Klikt op hier om deze film te bekijken.

De Element4 Summum100 3/Sis voorzien van eenReal Flame brander dat geleverd wordt met een hout set en verlichting onder de brander.Het prachtige vuurkomt om de schuin liggende houtstammen heen en de verlichting creë.ert een beeld van een as bed. U zult denken dat u een open haard heeft gekozen. Het vlambeeld kan nog worden versterkt door de standaard zwarte achterwand te vervangen door een spiegelende achterwand. Dit keramischeglas zorgt voor meer diepte in uw haard en weerspiegelen de vlammen. De vlammen kunt u in hoogte regelen door middel van de afstandsbediening. niet alleen in hoogte maar ook in diepte. U kunt namelijk de achterste brander uitschakelen. Met een wifi module kunt u dit ook digitaal doen met uw smartphone of tablet. bekijkt u onderstaande film met uitleg over deze mogelijkheid.

Element 4 gashaarden staan bekend om hun geringe inbouw diepte. De Element4 Summum 70 3/Sis met een inbouw diepte van 336 mm zeer ondiep. Dit scheelt in de ruimte die een haard inneemt

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalGlas
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Inbouw hoogte87,70
Inbouw diepte42,60
Inbouw breedte111,70
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Summum 100 3/S