Element4 Sky Small Tunnel Outdoor

Element4 Sky Small Tunnel Outdoor

Element4 Sky Small Tunnel Outdoor

A
€ 6.686,00
SKU
Sky S T o
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Element4 Sky Small Tunnel Outdoor is een gashaard waar je meteen verliefd op wordt, laat je verrassen door onze scherpe prijs en misschien zit je binnenkort ook lekker warm bij de haard. Daarnaast biedt een gashaard ultiem gemak, aangezien je geen hout hoeft te gebruiken om van de warmte te genieten. Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 14 kW. Dit maakt deze Element4 Sky Small Tunnel Outdoor vooral geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter.

Element4 investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Element4 Sky Small Tunnel Outdoor zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. Een aspect waar je rekening mee moet houden bij de Element4 Sky Small Tunnel Outdoor is dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. Meestal geen probleem, maar wel goed om te weten. Omdat de Element4 Sky Small Tunnel Outdoor een gesloten systeem heeft zal hij aangesloten moeten worden op een concentrisch rookkanaal. Het allermooiste van de Element4 Sky Small Tunnel Outdoor is toch wel dat je er bijna geen moeite voor hoeft te doen. De Element4 Sky Small Tunnel Outdoor luistert uitstekend en geeft geen weerwoord. De afstandsbediening werkt altijd als de batterijen maar vol zijn!

Element4 www.element4.nl
Element4 brengt in Nederland al jaren een geweldig assortiment aan gashaarden en elektrische haarden op de markt. De sleutel van succes bij Element4 is de focus op eenvoud. Ware schoonheid zit namelijk in eenvoud. De installatie en het onderhoud is relatief gemakkelijk dankzij de eenvoudige en degelijke constructie. Om de haarden gebruiksvriendelijk te houden is in de besturing eveneens gekozen voor eenvoud. En tot slot ligt bij alle haarden van Element4 het accent op het vuur dankzij de keuze voor eenvoud in design. Eenvoudigweg genieten dus!

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Hoogte0,00
Breedte0,00
Diepte0,00
Breedte glas72.8
Inbouw hoogte106,10
Inbouw diepte41,60
Inbouw breedte99,20
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Sky Small Tunnel Outdoor