Element4 Sky Small Tunnel Outdoor

Element4 Sky Small Tunnel Outdoor

Element4 Sky Small Tunnel Outdoor

A
€ 6.925,00
SKU
Sky S T o
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Element4 Sky Small Tunnel Outdoor is een gashaard waar je meteen verliefd op wordt, laat je verrassen door onze scherpe prijs en misschien zit je binnenkort ook lekker warm bij de haard. Een gashaard is super voor mensen die veel werken, je hoeft er bijna niets voor te doen. Een druk op de knop en je hebt sfeer en warmte in huis. Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 14 kW. Dit maakt deze Element4 Sky Small Tunnel Outdoor vooral geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter.

Element4 heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. De Element4 Sky Small Tunnel Outdoor is daarom een haard van echte kwaliteit. Samen met het mooie prijskaartje maakt dit zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een Gashaard met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De Element4 Sky Small Tunnel Outdoor heeft geen optie voor een achteraansluiting en is daarom alleen met een bovenaansluiting te installeren. Deze informatie en een goede voorbereiding is het halve werk. Met het gesloten systeem van deze gashaard zal er een concentrisch rookkanaal gebruikt moeten worden. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor plaatsing. De afstandsbediening maakt de Element4 Sky Small Tunnel Outdoor wel tot een heel handige warmtebron in het huis. U kunt hem zelfs vanaf de bank inschakelen.

Element4 www.element4.nl
Element4 brengt in Nederland al jaren een geweldig assortiment aan gashaarden en elektrische haarden op de markt. De sleutel van succes bij Element4 is de focus op eenvoud. Ware schoonheid zit namelijk in eenvoud. De installatie en het onderhoud is relatief gemakkelijk dankzij de eenvoudige en degelijke constructie. Om de haarden gebruiksvriendelijk te houden is in de besturing eveneens gekozen voor eenvoud. En tot slot ligt bij alle haarden van Element4 het accent op het vuur dankzij de keuze voor eenvoud in design. Eenvoudigweg genieten dus!

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas72.8
Inbouw hoogte106,10
Inbouw diepte41,60
Inbouw breedte99,20
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Sky Small Tunnel Outdoor