Element4 Sky Small Roomdivider

Element4 Sky Small Roomdivider

Element4 Sky Small Roomdivider

A
€ 7.995,00
SKU
Sky S R
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Element4 Sky Small Roomdivider is een gashaard waar je meteen verliefd op wordt, laat je verrassen door onze scherpe prijs en misschien zit je binnenkort ook lekker warm bij de haard. Met een gashaard heb je altijd warmte en een gezellig vlammenspel binnen handbereik. Snel en gemakkelijk genieten zonder teveel werk en inspanning, dat wil toch iedereen? Met het vermogen van circa 14 kW kan deze Gashaard grote ruimtes met groot gemak verwarmen, de Element4 Sky Small Roomdivider is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes. Neem vooral contact met ons op voor advies over deze haard!

De Element4 Sky Small Roomdivider is een waanzinnige Gashaard! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. Omdat de Element4 Sky Small Roomdivider een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze minder flexibel en slechts in enkele gevallen geschikt om voor een schouw te plaatsen. Omdat deze gashaard over een gesloten systeem beschikt, is deze bij uitstek geschikt voor aansluiting met een concentrisch rookkanaal. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor ingebruikname. De afstandsbediening maakt de Element4 Sky Small Roomdivider wel tot een heel handige warmtebron in het huis. U kunt hem zelfs vanaf de bank inschakelen.

Element4 www.element4.nl
Element4 brengt in Nederland al jaren een geweldig assortiment aan gashaarden en elektrische haarden op de markt. De sleutel van succes bij Element4 is de focus op eenvoud. Ware schoonheid zit namelijk in eenvoud. De installatie en het onderhoud is relatief gemakkelijk dankzij de eenvoudige en degelijke constructie. Om de haarden gebruiksvriendelijk te houden is in de besturing eveneens gekozen voor eenvoud. En tot slot ligt bij alle haarden van Element4 het accent op het vuur dankzij de keuze voor eenvoud in design. Eenvoudigweg genieten dus!

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalGlas
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas35.2 + 70.8
Inbouw hoogte123,40
Inbouw diepte102,70
Inbouw breedte46,50
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Sky Small Roomdivider