Element4 Sky Small Front Outdoor

Element4 Sky Small Front Outdoor

Element4 Sky Small Front Outdoor

A
€ 6.317,00
SKU
Sky S F o
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Element4 Sky Small Front Outdoor brengt comfortabele warmte en sfeervolle vlammen op een laagdrempelige manier. Je hoeft er bijna geen moeite voor te doen omdat de gashaard eenvoudig te bedienen is vanuit je luie stoel. Daarnaast biedt een gashaard ultiem gemak dankzij een app of afstandsbediening. Het vlammenspel is tegenwoordig ook niet meer van echt te onderscheiden en de warmte is heerlijk. Deze grote Gashaard is vooral bedoeld voor de wat forsere woonruimtes, hij heeft namelijk een vermogen van maar liefst 14 kW! Een echte kachelkanjer dus. Laat je vooral goed informeren over het vermogen wat goed bij je situatie past en neem daarvoor contact met ons op.

Element4 heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. De Element4 Sky Small Front Outdoor is daarom een haard van echte kwaliteit. Samen met het mooie prijskaartje maakt dit zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een Gashaard met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Omdat de Element4 Sky Small Front Outdoor een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze niet altijd geschikt om voor een schouw te plaatsen. Doordat deze gashaard een gesloten systeem heeft wordt de aanvoer van zuurstof en afvoer van rookgassen in hetzelfde concenctrische rookkanaal geregeld. De afstandsbediening maakt de Element4 Sky Small Front Outdoor wel tot een heel handige warmtebron in je woning. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de haard naar je wens in te stellen. Gemak dient de mens.

Element4 www.element4.nl
Als Nederlandse fabrikant van gashaarden en elektrische haarden heeft Element4 inmiddels naam gemaakt dankzij doordachte eenvoud. Eenvoud is volgens Element4 het kenmerk van ware schoonheid. Eenvoud in constructie maakt installatie en onderhoud gemakkelijk. Eenvoud in bedieningsgemak zorgt ervoor dat de klant tevreden is en eenvoud in design zorgt ervoor dat het accent op het vuur komt te liggen. In alle opzichten zijn de haarden van Element4 een aanrader.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas72.0
Inbouw hoogte106,10
Inbouw diepte40,00
Inbouw breedte99,20
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Sky Small Front Outdoor