Element4 Sky Medium Tunnel Outdoor

Element4 Sky Medium Tunnel Outdoor

Element4 Sky Medium Tunnel Outdoor

A
€ 7.907,00
SKU
Sky M T o
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Element4 Sky Medium Tunnel Outdoor brengt met zijn mooie uiterlijk meteen sfeer in uw woning. Daarnaast biedt een gashaard ultiem gemak dankzij een app of afstandsbediening. Het vlammenspel is tegenwoordig ook niet meer van echt te onderscheiden en de warmte is heerlijk. De Element4 Sky Medium Tunnel Outdoor kan met zijn vermogen van 14 kW veel meer aan dan de gemiddelde haard. Hij is daarom uitermate geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 m3.

De Element4 Sky Medium Tunnel Outdoor is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Element4 staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! Omdat de Element4 Sky Medium Tunnel Outdoor een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze niet altijd geschikt om voor een schouw te plaatsen. Omdat deze gashaard een gesloten systeem heeft is het noodzakelijk dat er een concentrisch rookkanaal gebruikt wordt. Doordat de Element4 Sky Medium Tunnel Outdoor de optie heeft om via een afstandsbediening te werken, kun je de haard terwijl je lekker ligt te relaxen in- en uitschakelen en regelen.

Element4 www.element4.nl
Element4 brengt in Nederland al jaren een geweldig assortiment aan gashaarden en elektrische haarden op de markt. De sleutel van succes bij Element4 is de focus op eenvoud. Ware schoonheid zit namelijk in eenvoud. De installatie en het onderhoud is relatief gemakkelijk dankzij de eenvoudige en degelijke constructie. Om de haarden gebruiksvriendelijk te houden is in de besturing eveneens gekozen voor eenvoud. En tot slot ligt bij alle haarden van Element4 het accent op het vuur dankzij de keuze voor eenvoud in design. Eenvoudigweg genieten dus!

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas72.4
Inbouw hoogte146,10
Inbouw diepte41,60
Inbouw breedte99,20
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Sky Medium Tunnel Outdoor