Element4 Sky Medium

Element4 Sky Medium

Element4 Sky Medium

A
€ 6.900,00
SKU
Sky M
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Element4 Sky Medium gashaard is niet alleen mooi om te zien, maar is ook heerlijk om je letterlijk en figuurlijk bij op te warmen na een kille, donkere dag. Met een gashaard heb je altijd warmte en een gezellig vlammenspel binnen handbereik. Snel en gemakkelijk genieten zonder teveel werk en inspanning, dat wil toch iedereen? Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 13.2 kW. Dit maakt deze Element4 Sky Medium vooral geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter.

De Element4 Sky Medium is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Element4 staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! De Element4 Sky Medium is niet zo geschikt om voor een schouw of dicht bij een muur te plaatsen, hij heeft namelijk geen optie voor een achteraansluiting. De Element4 Sky Medium is 146.1 x 99.2 x 40 groot. Doordat deze gashaard een gesloten systeem heeft wordt de aan- en afvoer van de zuurstof en rookgassen in hetzelfde concentrische rookkanaal geregeld. Een modern en veilig systeem. Doordat de Element4 Sky Medium de optie heeft om via een afstandsbediening te werken, kun je de haard terwijl je lekker ligt te relaxen in- en uitschakelen en regelen.

Element4 www.element4.nl
Als Nederlandse fabrikant van gashaarden en elektrische haarden heeft Element4 inmiddels naam gemaakt dankzij doordachte eenvoud. Eenvoud is volgens Element4 het kenmerk van ware schoonheid. Eenvoud in constructie maakt installatie en onderhoud gemakkelijk. Eenvoud in bedieningsgemak zorgt ervoor dat de klant tevreden is en eenvoud in design zorgt ervoor dat het accent op het vuur komt te liggen. In alle opzichten zijn de haarden van Element4 een aanrader.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalGlas
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas72.4
Inbouw hoogte146,10
Inbouw diepte40,00
Inbouw breedte99,20
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Sky Medium