Element4 Sky Medium Front Outdoor

Element4 Sky Medium Front Outdoor

Element4 Sky Medium Front Outdoor

A
€ 7.507,00
SKU
Sky M F o
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Element4 Sky Medium Front Outdoor is een gashaard waar je meteen verliefd op wordt, laat je verrassen door onze scherpe prijs en misschien zit je binnenkort ook lekker warm bij de haard. Daarbij is een gashaard is veel makkelijker in gebruik dan een houtkachel, het grote genieten kan direct beginnen zonder eerst met hout te hoeven sjouwen. Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 14 kW. Dit maakt deze Element4 Sky Medium Front Outdoor vooral geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter.

De Element4 Sky Medium Front Outdoor is waanzinnig aantrekkelijk geprijsd! De prijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte, we kunnen je vast positief verrassen. De Element4 Sky Medium Front Outdoor heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting. Meestal is dat geen probleem, maar het is wel belangrijk om rekening mee te houden. Met het gesloten systeem van deze gashaard zal er een concentrisch rookkanaal gebruikt moeten worden. Doordat de Element4 Sky Medium Front Outdoor de optie heeft om via een afstandsbediening te werken, kun je de haard terwijl je lekker ligt te relaxen in- en uitschakelen en regelen.

Element4 www.element4.nl
Element4 brengt in Nederland al jaren een geweldig assortiment aan gashaarden en elektrische haarden op de markt. De sleutel van succes bij Element4 is de focus op eenvoud. Ware schoonheid zit namelijk in eenvoud. De installatie en het onderhoud is relatief gemakkelijk dankzij de eenvoudige en degelijke constructie. Om de haarden gebruiksvriendelijk te houden is in de besturing eveneens gekozen voor eenvoud. En tot slot ligt bij alle haarden van Element4 het accent op het vuur dankzij de keuze voor eenvoud in design. Eenvoudigweg genieten dus!

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Hoogte0,00
Breedte0,00
Diepte0,00
Breedte glas72.0
Inbouw hoogte146,10
Inbouw diepte40,00
Inbouw breedte99,20
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Sky Medium Front Outdoor