Element4 Sky Large Tunnel Outdoor

Element4 Sky Large Tunnel Outdoor

Element4 Sky Large Tunnel Outdoor

B
€ 8.995,00
SKU
Sky L TO
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Element4 Sky L TO brengt met zijn mooie uiterlijk meteen sfeer in uw woning. Daarnaast kunt u hiervan genieten zonder bezig te moeten zijn met hout, terwijl het vuur bijna niet meer van een houtvuur te onderscheiden is. Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 10 kW. Dit maakt deze Element4 Sky L TO bij uitstek favoriet voor de wat grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor een passend advies over het vermogen.

Element4 staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Element4 Sky L TO een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. Voor mensen die de Element4 Sky L TO voor een schouw willen plaatsen is hij minder geschikt. De Gashaard beschikt namelijk alleen over een bovenaansluiting. Met het gesloten systeem van deze gashaard zal er een concentrisch rookkanaal gebruikt moeten worden. Met de afstandsbediening wordt sfeer en warmte wel heel makkelijk te creë.ren. Met een druk op de knop kunt u de Element4 Sky L TO in- of uitschakelen.

Element4
Als Nederlandse fabrikant van gashaarden en elektrische haarden heeft Element4 inmiddels naam gemaakt dankzij doordachte eenvoud. Eenvoud is volgens Element4 het kenmerk van ware schoonheid. Eenvoud in constructie maakt installatie en onderhoud gemakkelijk. Eenvoud in bedieningsgemak zorgt ervoor dat de klant tevreden is en eenvoud in design zorgt ervoor dat het accent op het vuur komt te liggen. In alle opzichten zijn de haarden van Element4 een aanrader.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseB
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Hoogte0,00
Breedte0,00
Diepte0,00
Breedte glas72.4
Inbouw hoogte187,10
Inbouw diepte40,10
Inbouw breedte99,20
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Sky Large Tunnel Outdoor