Element4 Ovation

Element4 Ovation

Element4 Ovation

A
€ 4.531,00
SKU
Ovation
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Element4 Ovation zorgt meteen voor veel sfeer in uw woning. Daarnaast is een gashaard zeer gemakkelijk in gebruik, met een druk op de knop kunt u van de warmte genieten. Deze Gashaard is met zijn vermogen van ongeveer 6 kW voornamelijk bedoeld om kleinere ruimtes sfeervol te voorzien van sfeer en warmte. Klein maar fijn. Laat je vooral goed informeren over het vermogen wat goed bij je situatie past en neem daarvoor contact met ons op.

Element4 investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Element4 Ovation zeker een haard om bij stil te staan en toe te voegen aan je favorieten. Dit is namelijk echt een haard die je huis nog lang zal verwarmen. De Element4 Ovation heeft geen optie voor een achteraansluiting en is daarom alleen met een bovenaansluiting te installeren. Deze informatie en een goede voorbereiding is het halve werk. Omdat de diepte dus maar 44.3 cm is kan hij bijna overal wel geplaatst worden. Doordat deze gashaard een gesloten systeem heeft wordt de aan- en afvoer van de zuurstof en rookgassen in hetzelfde concentrische rookkanaal geregeld. Een modern en veilig systeem.

Element4 www.element4.nl
Element4 brengt in Nederland al jaren een geweldig assortiment aan gashaarden en elektrische haarden op de markt. De sleutel van succes bij Element4 is de focus op eenvoud. Ware schoonheid zit namelijk in eenvoud. De installatie en het onderhoud is relatief gemakkelijk dankzij de eenvoudige en degelijke constructie. Om de haarden gebruiksvriendelijk te houden is in de besturing eveneens gekozen voor eenvoud. En tot slot ligt bij alle haarden van Element4 het accent op het vuur dankzij de keuze voor eenvoud in design. Eenvoudigweg genieten dus!

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieGlas kristal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte101,10
Breedte43,50
Diepte44,30
Breedte glas28.3
Diameter rookkanaal100/150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Ovation