Element4 Ovation

Element4 Ovation

Element4 Ovation

A
€ 4.895,00
SKU
Ovation
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Element4 Ovation weet je direct te imponeren met zijn uiterlijk maar is meer dan alleen een mooi plaatje. Het gezellige vlammenspel geeft heerlijke stralingswarmte op de belangrijkste plek in je huis. Een gashaard is super voor mensen die veel werken, je hoeft er bijna niets voor te doen. Een druk op de knop en je hebt sfeer en warmte in huis. Deze Gashaard is met zijn vermogen van ongeveer 6 kW voornamelijk bedoeld om kleinere ruimtes sfeervol te voorzien van sfeer en warmte. Klein maar fijn. Laat je vooral goed informeren over het vermogen wat goed bij je situatie past en neem daarvoor contact met ons op.

Element4 staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Element4 Ovation een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. De Element4 Ovation heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting. Meestal is dat geen probleem, maar het is wel belangrijk om rekening mee te houden. Door de diepte van 44.3 cm kan de Element4 Ovation overal wel een plek vinden. Omdat de Element4 Ovation met een gesloten systeem werkt zal hij aangesloten moeten worden op een concentrisch rookkanaal. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor installatie.

Element4 www.element4.nl
Element4 brengt in Nederland al jaren een geweldig assortiment aan gashaarden en elektrische haarden op de markt. De sleutel van succes bij Element4 is de focus op eenvoud. Ware schoonheid zit namelijk in eenvoud. De installatie en het onderhoud is relatief gemakkelijk dankzij de eenvoudige en degelijke constructie. Om de haarden gebruiksvriendelijk te houden is in de besturing eveneens gekozen voor eenvoud. En tot slot ligt bij alle haarden van Element4 het accent op het vuur dankzij de keuze voor eenvoud in design. Eenvoudigweg genieten dus!

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieGlas kristal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte101,10
Breedte43,50
Diepte44,30
Breedte glas28.3
Diameter rookkanaal100/150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Ovation