Element4 Kudos

Element4 Kudos

Element4 Kudos

A
€ 3.964,00
SKU
Kudos
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Element4 Kudos is een gashaard met een zeer mooi design. Daarnaast biedt een gashaard ultiem gemak, aangezien je geen hout hoeft te gebruiken om van de warmte te genieten. De Element4 Kudos heeft naast zijn fraaie uitstraling een vermogen van 6 kW, hierdoor is hij zeer geschikt voor kleine woonruimtes.

Element4 staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Element4 Kudos een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. De Element4 Kudos heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting. Omdat de diepte dus maar 48.3 cm is kan hij bijna overal wel geplaatst worden. Doordat deze gashaard een gesloten systeem heeft wordt de aanvoer van zuurstof en afvoer van rookgassen in hetzelfde concenctrische rookkanaal geregeld.

Element4 www.element4.nl
Element4 brengt in Nederland al jaren een geweldig assortiment aan gashaarden en elektrische haarden op de markt. De sleutel van succes bij Element4 is de focus op eenvoud. Ware schoonheid zit namelijk in eenvoud. De installatie en het onderhoud is relatief gemakkelijk dankzij de eenvoudige en degelijke constructie. Om de haarden gebruiksvriendelijk te houden is in de besturing eveneens gekozen voor eenvoud. En tot slot ligt bij alle haarden van Element4 het accent op het vuur dankzij de keuze voor eenvoud in design. Eenvoudigweg genieten dus!

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte70,40
Breedte58,80
Diepte48,30
Diameter rookkanaal100/150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Kudos