Element4 Kudos

Element4 Kudos

Element4 Kudos

A
€ 3.995,00
SKU
Kudos
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Element4 Kudos weet je direct te imponeren met zijn uiterlijk maar is meer dan alleen een mooi plaatje. Het gezellige vlammenspel geeft heerlijke stralingswarmte op de belangrijkste plek in je huis. Daarbij is een gashaard is veel makkelijker in gebruik dan een houtkachel, het grote genieten kan direct beginnen zonder eerst met hout te hoeven sjouwen. Deze Gashaard is met zijn vermogen van ongeveer 6 kW voornamelijk bedoeld om kleinere ruimtes sfeervol te voorzien van sfeer en warmte. Klein maar fijn. Laat je vooral goed informeren over het vermogen wat goed bij je situatie past en neem daarvoor contact met ons op.

Element4 heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. En dat kun je zien en merken! De Element4 Kudos is een haard die een onuitwisbare indruk achter laat. Samen met de aantrekkelijke prijs is het een echte aanrader voor iemand die op zoek is naar een Gashaard met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor mensen die de Element4 Kudos voor een schouw willen plaatsen moet je even goed gaan passen en meten. De Gashaard beschikt namelijk alleen over een bovenaansluiting. Bij een schouw is een achteraansluiting vaak gemakkelijker. De diepte van deze Gashaard (48.3 cm) zorgt ervoor dat deze haard in ieder soort ruimte een mooie plek kan vinden. Omdat de Element4 Kudos met een gesloten systeem werkt zal hij aangesloten moeten worden op een concentrisch rookkanaal. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor installatie.

Element4 www.element4.nl
Als Nederlandse fabrikant van gashaarden en elektrische haarden heeft Element4 inmiddels naam gemaakt dankzij doordachte eenvoud. Eenvoud is volgens Element4 het kenmerk van ware schoonheid. Eenvoud in constructie maakt installatie en onderhoud gemakkelijk. Eenvoud in bedieningsgemak zorgt ervoor dat de klant tevreden is en eenvoud in design zorgt ervoor dat het accent op het vuur komt te liggen. In alle opzichten zijn de haarden van Element4 een aanrader.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte70,40
Breedte58,80
Diepte48,30
Diameter rookkanaal100/150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Kudos