Element4 Cupido 70 voorraadmodel

Element4 Cupido 70 voorraadmodel

Element4 Cupido 70 voorraadmodel

Normale prijs € 4.024,00 Speciale prijs € 3.390,00
SKU
Cupido 70-1
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Element4 Cupido 70 gashaard in de aanbieding

Deze prachtige gashaard met een gesloten systeem, de Cupido 70, is nu als superdeal verkrijgbaar. Deze sfeervolle haard is wegens een gewijzigde bestelling DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR! Het gaat om een standaard uitvoering op aardgas. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model wat nog NIEUW IN VERPAKKING in ons magazijn staat dus OP=OP!

Een gashaard zoals de Element4 Cupido 70 weet je direct te imponeren met zijn uiterlijk maar is meer dan alleen een mooi plaatje. Het gezellige vlammenspel geeft heerlijke stralingswarmte op de belangrijkste plek in je huis. Daarnaast is een gashaard veel makkelijker in gebruik dan een houtkachel, u kunt van de sfeer genieten in een handomdraai. De Element4 Cupido 70 heeft een vermogen van circa 7 kW, hierdoor kan hij met gemak de meeste woonruimtes verwarmen van 100 tot 220 m3. Voor een passend aanbod en advies toegespitst op je situatie kan je natuurlijk bij ons terecht!

De Element4 Cupido 70 is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Element4 staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! De Element4 Cupido 70 heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting. Meestal is dat geen probleem, maar het is wel belangrijk om rekening mee te houden. Kijk wel eerst goed of deze Gashaard in uw interieur past, hij is namelijk 86.2 x 66 x 28 groot. Met het gesloten systeem van deze gashaard zal er een concentrisch rookkanaal gebruikt moeten worden. De afstandsbediening maakt de Element4 Cupido 70 wel tot een heel handige warmtebron in het huis. U kunt hem zelfs vanaf de bank inschakelen.

Element4 www.element4.nl
Als Nederlandse fabrikant van gashaarden en elektrische haarden heeft Element4 inmiddels naam gemaakt dankzij doordachte eenvoud. Eenvoud is volgens Element4 het kenmerk van ware schoonheid. Eenvoud in constructie maakt installatie en onderhoud gemakkelijk. Eenvoud in bedieningsgemak zorgt ervoor dat de klant tevreden is en eenvoud in design zorgt ervoor dat het accent op het vuur komt te liggen. In alle opzichten zijn de haarden van Element4 een aanrader.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Cupido 70 voorraadmodel