Element4 Cupido 70 CF

Element4 Cupido 70 CF

Element4 Cupido 70 CF

D
€ 4.632,00
SKU
Cupido 70 CF
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Element4 Cupido 70 CF gashaard is niet alleen mooi om te zien, maar is ook heerlijk om je letterlijk en figuurlijk bij op te warmen na een kille, donkere dag. Daarnaast kunt u hiervan genieten zonder bezig te moeten zijn met hout, terwijl het vuur bijna niet meer van een houtvuur te onderscheiden is. Met het gemiddelde vermogen van ca. 4.8 kW is deze Gashaard uitermate geschikt voor de kleinere leefruimtes. Klein en vurig.

De Element4 Cupido 70 CF is waanzinnig aantrekkelijk geprijsd! De prijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte, we kunnen je vast positief verrassen. Een aspect waar je rekening mee moet houden bij de Element4 Cupido 70 CF is dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. Meestal geen probleem, maar wel goed om te weten. Het allermooiste van de Element4 Cupido 70 CF is toch wel de afstandsbediening. Het was nog nooit zo makkelijk om sfeer en warmte te creë.ren!

Element4
Als Nederlandse fabrikant van gashaarden en elektrische haarden heeft Element4 inmiddels naam gemaakt dankzij doordachte eenvoud. Eenvoud is volgens Element4 het kenmerk van ware schoonheid. Eenvoud in constructie maakt installatie en onderhoud gemakkelijk. Eenvoud in bedieningsgemak zorgt ervoor dat de klant tevreden is en eenvoud in design zorgt ervoor dat het accent op het vuur komt te liggen. In alle opzichten zijn de haarden van Element4 een aanrader.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseD
BrandstofAardgas
MateriaalGlas
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Inbouw hoogte87,10
Inbouw diepte31,65
Inbouw breedte76,40
Diameter rookkanaal100
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Cupido 70 CF