Element4 Cupido 60 CF

Element4 Cupido 60 CF

Element4 Cupido 60 CF

D
€ 4.461,00
SKU
Cupido 60 CF
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Element4 Cupido 60 CF combineert aangename warmte met de toegevoegde waarde van een sfeerelement in je intereieur. Daarnaast is een gashaard veel makkelijker in gebruik dan een houtkachel, u kunt van de sfeer genieten in een handomdraai. Omdat deze Gashaard wat kleiner van formaat is heeft hij een vermogen van 4.8 kW, hiermee is hij vooral geschikt voor de wat kleinere woningen.

Element4 investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Element4 Cupido 60 CF zeker een haard om bij stil te staan en toe te voegen aan je favorieten. Dit is namelijk echt een haard die je huis nog lang zal verwarmen. Omdat de Element4 Cupido 60 CF een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze niet altijd geschikt om voor een schouw te plaatsen. Doordat de Element4 Cupido 60 CF de optie heeft om via een afstandsbediening te werken, kunt u de haard vanaf de bank in- en uitschakelen.

Element4
Element4 brengt in Nederland al jaren een geweldig assortiment aan gashaarden en elektrische haarden op de markt. De sleutel van succes bij Element4 is de focus op eenvoud. Ware schoonheid zit namelijk in eenvoud. De installatie en het onderhoud is relatief gemakkelijk dankzij de eenvoudige en degelijke constructie. Om de haarden gebruiksvriendelijk te houden is in de besturing eveneens gekozen voor eenvoud. En tot slot ligt bij alle haarden van Element4 het accent op het vuur dankzij de keuze voor eenvoud in design. Eenvoudigweg genieten dus!

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseD
BrandstofAardgas
MateriaalGlas
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Inbouw hoogte76,80
Inbouw diepte31,65
Inbouw breedte72,00
Diameter rookkanaal100
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Cupido 60 CF