Element4 Cupido 50

Element4 Cupido 50

Element4 Cupido 50

B
€ 3.495,00
SKU
Cupido 50
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Element4 Cupido 50 is een gashaard met een mooi design, dus geeft meteen veel sfeer in uw woning. Daarnaast is een gashaard veel makkelijker in gebruik dan een houtkachel, u kunt van de sfeer genieten in een handomdraai. Deze Gashaard is met zijn vermogen van 6 kW vooral bedoeld om kleinere ruimtes te verwarmen.

Element4 heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. En dat kun je zien en merken! De Element4 Cupido 50 is een haard die een onuitwisbare indruk achter laat. Samen met de aantrekkelijke prijs is het een echte aanrader voor iemand die op zoek is naar een Gashaard met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Een minpunt van de Element4 Cupido 50 zou kunnen zijn dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. Kijk wel eerst goed of deze Gashaard in uw interieur past, hij is namelijk 73.8 x 69.2 x 28.2 groot. Deze gashaard functioneert met een gesloten systeem waardoor zuurstofaanvoer en rookgasafvoer door hetzelfde kanaal gaat. Dit wordt ook wel een concentrisch rookkanaal genoemd. Laat je voor aankoop altijd goed informeren over de juiste materialen. Gemak dient de mens zeggen ze altijd, en dat maakt de Element4 Cupido 50 helemaal waar. Met de afstandsbediening verwarmt hij uw woonruimte met een druk op de knop.

Element4
Element4 brengt in Nederland al jaren een geweldig assortiment aan gashaarden en elektrische haarden op de markt. De sleutel van succes bij Element4 is de focus op eenvoud. Ware schoonheid zit namelijk in eenvoud. De installatie en het onderhoud is relatief gemakkelijk dankzij de eenvoudige en degelijke constructie. Om de haarden gebruiksvriendelijk te houden is in de besturing eveneens gekozen voor eenvoud. En tot slot ligt bij alle haarden van Element4 het accent op het vuur dankzij de keuze voor eenvoud in design. Eenvoudigweg genieten dus!

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseB
BrandstofAardgas
MateriaalGlas
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Inbouw hoogte67,10
Inbouw diepte29,70
Inbouw breedte69,20
Diameter rookkanaal100/150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Cupido 50