Element4 Club Ovation E

Element4 Club Ovation E

Element4 Club Ovation E

€ 2.756,00
SKU
Club Ovation E
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een elektrische haard zoals de Element4 Club Ovation E biedt een mooi sfeerelement in huis. Smaken verschillen en voor iedereen is er wel een mooie haard verkrijgbaar. Een elektrische haard is waanzinnig gebruiksvriendelijk, de stekker in het stopcontact en de rest gaat vanzelf. De Element4 Club Ovation E heeft naast zijn fraaie uitstraling een vermogen van 1.5 kW, hierdoor is hij zeer geschikt voor kleine woonruimtes.

De Element4 Club Ovation E is een waanzinnige Elektrische Kachel! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. Door de diepte van 41.5 cm kan de Element4 Club Ovation E overal wel een plek vinden.

Element4
Als Nederlandse fabrikant van gashaarden en elektrische haarden heeft Element4 inmiddels naam gemaakt dankzij doordachte eenvoud. Eenvoud is volgens Element4 het kenmerk van ware schoonheid. Eenvoud in constructie maakt installatie en onderhoud gemakkelijk. Eenvoud in bedieningsgemak zorgt ervoor dat de klant tevreden is en eenvoud in design zorgt ervoor dat het accent op het vuur komt te liggen. In alle opzichten zijn de haarden van Element4 een aanrader.

"
Meer informatie
KleurZwart
BrandstofElektrisch
MateriaalStaal
BranderdecoratieGlas kristal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte101,50
Breedte48,70
Diepte41,50
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Club Ovation E