Element4 Club Kudos E

Element4 Club Kudos E

Element4 Club Kudos E

€ 2.995,00
SKU
Club Kudos-E
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Element4 Club Kudos E is één van de mooiste elektrische haarden uit ons assortiment. Daarnaast is hij zeer gebruiksvriendelijk, elektrische haarden zijn vaak met een afstandsbediening aan te zetten. De Element4 Club Kudos E heeft naast zijn fraaie uitstraling een vermogen van ca. 2 kW, hierdoor is hij zeer geschikt voor kleine leefruimtes. We helpen je graag verder met advies wat geschikt is voor jouw woning, neem dus vooral contact met ons op.

Element4 staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Element4 Club Kudos E een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. Omdat deze Elektrische Kachel niet diep is (33.1 cm) past hij vrijwel in elke woonruimte en komt hij niet ver de kamer in. De meeste mensen vinden dit een groot voordeel. Gemak dient de mens zeggen ze altijd, en dat maakt de Element4 Club Kudos E zeker waar. Met de afstandsbediening kan je de haard eenvoudig en gemakkelijk bedienen, wel zo prettig!

Element4 www.element4.nl
Element4 brengt in Nederland al jaren een geweldig assortiment aan gashaarden en elektrische haarden op de markt. De sleutel van succes bij Element4 is de focus op eenvoud. Ware schoonheid zit namelijk in eenvoud. De installatie en het onderhoud is relatief gemakkelijk dankzij de eenvoudige en degelijke constructie. Om de haarden gebruiksvriendelijk te houden is in de besturing eveneens gekozen voor eenvoud. En tot slot ligt bij alle haarden van Element4 het accent op het vuur dankzij de keuze voor eenvoud in design. Eenvoudigweg genieten dus!

"
Meer informatie
KleurZwart
BrandstofElektrisch
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Hoogte83,10
Breedte86,30
Diepte33,10
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Club Kudos E