Element4 Club Kudos E

Element4 Club Kudos E

Element4 Club Kudos E

€ 3.008,00
SKU
Club Kudos-E
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een elektrische haard zoals de Element4 Club Kudos E biedt een mooi sfeerelement in huis. Smaken verschillen en voor iedereen is er wel een mooie haard verkrijgbaar. Daarnaast is een elektrische haard waanzinnig gebruiksvriendelijk. De Element4 Club Kudos E heeft een vermogen van ongeveer 2 kW, hiermee is hij ten zeerste geschikt voor kleinere woonruimtes van beneden 100 m3. Voor een passend aanbod en advies toegespitst op je situatie kan je natuurlijk bij ons terecht!

Element4 staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Element4 Club Kudos E een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. De diepte van deze Elektrische Kachel (33.1 cm) zorgt ervoor dat deze haard in iedere woonkamer een mooie plek kan veroveren. Zie je het al voor je? Het allermooiste van de Element4 Club Kudos E is toch wel dat je er bijna geen moeite voor hoeft te doen. De Element4 Club Kudos E luistert uitstekend en geeft geen weerwoord. De afstandsbediening werkt altijd als de batterijen maar vol zijn!

Element4 www.element4.nl
Element4 brengt in Nederland al jaren een geweldig assortiment aan gashaarden en elektrische haarden op de markt. De sleutel van succes bij Element4 is de focus op eenvoud. Ware schoonheid zit namelijk in eenvoud. De installatie en het onderhoud is relatief gemakkelijk dankzij de eenvoudige en degelijke constructie. Om de haarden gebruiksvriendelijk te houden is in de besturing eveneens gekozen voor eenvoud. En tot slot ligt bij alle haarden van Element4 het accent op het vuur dankzij de keuze voor eenvoud in design. Eenvoudigweg genieten dus!

"
Meer informatie
KleurZwart
BrandstofElektrisch
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Hoogte83,10
Breedte86,30
Diepte33,10
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Club Kudos E